touring grzeskobmwe39
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Dzien pogody i bedzie srodek :)hmmm wiec chyba te nerki beda czarne...tylko sie zastanawiam kupic czy malowac...bo w sumie widzialem kilka aut z czarnymi ale nie mam pojecia czy sami robili czy kupowali...Mero a Twojego Acs widzialem jak jechałes...Te falgi masakrycznie poszerzaja Twojego Touringa...wyglada zaj....
A dziekowac , dziekowac a tak na serio to mialo wpasc 19cie ,ale moje 18tki okazuje sie , ze sa mega rare w tym rozmiarze ( malo e46 na nich lata) a na ebayu ceny za 2szt tyle co ja dalem za kpl , wiec jakos przezyje ,ze to tylko18x8,5 ;P
PS: co do nerek to tylko okleic . Malowalem kiedys i nie dosc , ze narobisz sie na matowieniu to i tak po pewnym czasie zacznie odpryskiwac.
W rybniku za oklejenie nerek dalem 30pln . Ale jak chcesz to mozna zamowic folie z alledrogo i sie oklei przy okazji i moje
PS: co do nerek to tylko okleic . Malowalem kiedys i nie dosc , ze narobisz sie na matowieniu to i tak po pewnym czasie zacznie odpryskiwac.
W rybniku za oklejenie nerek dalem 30pln . Ale jak chcesz to mozna zamowic folie z alledrogo i sie oklei przy okazji i moje
-
- Małopiszący