[Exx] Rozpórka na przednie kielichy
ja sie troszke znam. Mozna podjechac tez na Stacje Diagnostyczna i tez powinni co nieco powiedziec o rozporce. Rozporka usztywnia karoserie. Mozna to sprawdzic np tak:
jedziemy bez rozporki dosc szybko w zakrecie. Mozna otworzyc szybe i w okolicach uszelki z szyby drzwi na tym ukosie od przedniejsz szybie dac palec. Mozna lekko poczuc jak cos tam pracuje podczas mocnego wychylania pojazdu. przy rozporce karoseria jest o wiele sztywniejsza i tego nie odczujemy.
jedziemy bez rozporki dosc szybko w zakrecie. Mozna otworzyc szybe i w okolicach uszelki z szyby drzwi na tym ukosie od przedniejsz szybie dac palec. Mozna lekko poczuc jak cos tam pracuje podczas mocnego wychylania pojazdu. przy rozporce karoseria jest o wiele sztywniejsza i tego nie odczujemy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Nie ma juz zbytnio co dodawac, jak juz napisano wczesniej rozporka zwieksza sztywnosc nadwozia, dla zwyklego kierowcy przy codziennej jezdzie roznica bedzie raczej niezauwazalna chyba ze auto jest zgnite , przy sportowej, szybkiej jezdzie w zakretach roznice dobry kierowca juz wyczuje. Co do samej rozporki to nalezy zwrocic uwage na jej budowe i material z ktorego jest wykonana - jesli jest wygieta w "banan" i zrobiona z cienkiej aluminiowej rurki to poza lansem pozytku zadnego z niej nie bedzie...
Rozporka lub jej brak nie ma nic wspolnego z blokiem !! ktory notabene jest najmocniejszym elementem w aucie i trzeba nie lada wysilku (a czasem glupoty) by go uszkodzic.
Rozporka lub jej brak nie ma nic wspolnego z blokiem !! ktory notabene jest najmocniejszym elementem w aucie i trzeba nie lada wysilku (a czasem glupoty) by go uszkodzic.
polecam brałem od niego ropurki i moji znajomi i jeszcze nie słyszałem o jego rozpórkach negatywnej opinijLoOkas pisze:bagins,
Rozpórki by nakretka
tel 694580786 gg 87448295
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30
www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia