[E36] Wyciąganie czy wystarczy zaklepać?? Znawcy tematu!!

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

jak w końcu ta pogoda pozwoli dokończyć kółka to też się odezwe ;)
Obrazek[/
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kebab 325 »

tez posiadam taka maszynke tez pozycze jak cos za flaszeczke :P hmmm sporo aut smiga z wypchanymi nadkolami prze moja maszynke :P kilka ludzi z mani z tego forum to tylko rafael ma zamiar robic juz chyba 3 auto tak poza tym jest gut rolka na lozysku delikatnie idzie jak cos to pisac jestem z bytomia ja mam u siebie wypchane na ostro ale dlatego bo lubie duuza glebe i przy np jak lece bokiem i kontruje to mi ocieralo teraz juz nie a tak to wyglada umnie :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek

z tylu tak to wyglada mimo to ze jest wypchane na "ostro" i tak ociera :P
Obrazek
meeega zglebione ;)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Kebab 325, u Ciebie to jest wypchane tą maszynką? obeszło się bez malowania? (chyba nieee :>) do Bytomia mam bliżej także morda się cieszy :D
Obrazek[/
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

No Kebab w końcu się ujawniłeś :bmw: Ładną masz tę coupete :bmw: Powiedz musiałeś malować ?

P.S. Mam nadzieje, że się kiedyś spotkamy na jakimś spocie/zlocie. Pozdrawiam :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

tak wypychane moja maszynka ,tak malowalem a co nie widac? hehehe musi byc widac malowalem tego samego dnia co jechalem nad morze :/ hehehe jeszcze na placu :P masakryczna misja :D:D
meeega zglebione ;)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Kebab 325 pisze:tak wypychane moja maszynka ,tak malowalem a co nie widac?
hehe no widać tylko nie musiało to być z powodu wypychania i o to mi chodziło :) ja raczej postaram się ograniczyć do operacji bez malowania
Obrazek[/
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

no mozna ryzykowac tylko tak jak juz ktos pisal niewiadomo jak jest blacha pod lakierem :P:P moze byc minimalnie zkorodowana to bd klops popeka itd
meeega zglebione ;)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

wiem wiem... jak to mówią bez ryzyka nie ma zabawy :twisted: płakać będziemy później :???:
Obrazek[/
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

hehe dokladnie :P a jak chcesz to wypchac duzo ?bo ja mam naprawde sporo a tylko felgi 8,5j et15 opona 215,40,17 tyl 9,5j et12 opona 225,35,17 i nadal ociera ale wydaje mi sie ze duza gleba jest i dlatego :/ jak cos wskakuj na gg 5443709
meeega zglebione ;)
crawshayi
Małopiszący

Post autor: crawshayi »

Witam wszystkich!
Próbowałem wyslac juz 2 pw do użytkownika Kebab 325 i obie wiszą w skrzynce do wysłania i nie da sie ich wyslac... Chciałbym zrolować tylne nadkola a ze wszyscy sobie chwała jego robotę rowniez oddałbym swoje wozidło w jego ręce:) Kebab 325 jesli czytasz tego posta podrzuć jakis nr kontaktowy... No chyba ze ktos ma jakies namiary ? Oczywiście za zgoda właściciela:)
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: adamwsb »

dolaczam sie do tematu. Kto z okolic rybnik/pszów/wodzisław ma moze ta maszynke i podjal by sie robooty tylnych nadkoli w e60 ? ale tak zeby lakier nie popekal. potrzebuje wypchac nadkola o doslownie 5-7mm
Burza954
Małopiszący

Post autor: Burza954 »

By nie tworzyć nowego tematu zapytam.
Kto z okolic Bytomia, Zabrza,/Rudy śląskiej/Katowic wyroluje nadkola w E36 Sedan za nie duże pieniądze? Wystarczy je delikatnie wyrolować/poprawić po domowym sposobie rolowania zmuszonym na szybko.
ODPOWIEDZ