P.S. grila mozemy zrobic i ja jeszcze wegiel mam od ostatniego razu, mysle ze powinno starczyc, zobaczymy a jak nie to wydeleguje sie kogos i podjedzie
Mysle ze i ja sie tam pokaze, tyle ze nie mam juz opon do skonczenia, wiec bedzie spokojnie, a i mibhel jak bedzie to tez nie bedzie szalal, bo ma nowe kapcie. Wiec nie bedzie szalejacych siodemek tymrazem
Jeztom pisze:Mysle ze i ja sie tam pokaze, tyle ze nie mam juz opon do skonczenia, wiec bedzie spokojnie, a i mibhel jak bedzie to tez nie bedzie szalal, bo ma nowe kapcie. Wiec nie bedzie szalejacych siodemek tymrazem
Pawel tym razem MiB nie pojedzie z nami, rozmawialem z nim i bedzie poza granicami naszego kraju
Krzys pisze:I jeszcze jedno. Zorientuje sie jak by moglo wygladac takie spotkanie na lotnisku w Gotartowicach. Moze by sie dalo. Tylko sadze ze to bedzie odplatne
da sie jak najbardziej, bo juz byl tam zlot BMW, i chyba bmw-mania to organizowala, ja pogadam z Gienkiem prezesem bmw-mani i wypytam co i jak. Zreszta jak masz czas jutro to mozemy tam podjechac i sie dowiedziec co i jak ??