[E46] Dobry serwis LPG na Śląsku ?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Młody95
Małopiszący

Post autor: Młody95 »

Przemysław Ciejka, Jastrzębie Zdrój

Mogę polecić :) Czasem trzeba trochę poczekać bo przeważnie na zapisy biorą...

Natomiast omijaj z daleka Auto-Mix z Skrzyszowa...
Awatar użytkownika
DaveKNW
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DaveKNW »

Napisz do Kutiego co prawda z Rybnika troszkę daleko ale warto. :bmw:
Stuki2
Małopiszący

Post autor: Stuki2 »

Słyszałem o Kutim, ale dla mnie to problem bo nie miał bym z kim wrócić po odstawieniu auta. Także tylko Rybnik/Racibórz i najbliższe okolice.
Obrazek
szyma90
Małopiszący

Post autor: szyma90 »

Gucio pisze:
MIRAS pisze:ja wiem z autopsji że może instalacje to oni chetnie zakładają ale do serwisowania to raczej im sie nie pali i mój szwagier który podesłał im sporo klientów na instalację lpg więcej o nich nie chce słyszeć ,mam na myśli marcar z rybnika.
Też się zgadzam , może wstecz 3-4 lata temu było lepiej , a teraz mają klienta w 4 literach. Ja sam osobiście w poprzednim samochodzie miałem z nimi coś wspólnego.

po zalozeniu byl prolem moze pospiech zle ustawione bylo zadzwonilem kazali przyjechac za 2 tyg a ja powiedzialem ze jutro tam jestem kase wzieli robote niech robia do konca zbytnio nie byli zadowoleni ale po tym wszystkim ich polece bo jest zrobione dobrze bez rzezni pod maska itp pozniej mialem problem ale to wina cewek to zajechalem bez dzwonienia auto postawilem pod garaz powiedzialem co jest nie tak niech sprawdzaja i bez problemowo jak z kazdym kto wykonuje uslugi za nie male pieniadze trzeba stanowczo albo pan ogarniasz albo demontuj i oddawaj kase ;)
Maver
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: Maver »

Ja polecam GZW ze Zbrosławic.
Sebastian jest mega specyficznym gościem ale na robocie zna się jak nikt.
Miałem od nich instalację w podłubanym 1.8t, zrobiłem na niej 180 000km, co rok wymiana filtrów i tyle wiedziałem że mam gaz.....
luki e 46
Małopiszący

Post autor: luki e 46 »

http://panoramafirm.pl/%C5%9Bl%C4%85ski ... z_pad.html mogę polecić z czystym sumieniem.Zagazował mi e90 na valvetronicu
ODPOWIEDZ