proponuje zamknąć temat, bo dyskusja z górnikami o górnictwie nie ma sensu
p.s. nikt wam nie karze robić na kopalni...
Wiek emerytalny ..
dokładnie górnik to nie taka ciężka praca
mam 2 ex górników w robocie i obaj robili na dole i obaj twierdzą ze nigdy na kopalni się tak nie na tyrali tak jak w obecnaj pracy
a praca to rozwózka alkocholi po sklepach od 7 rano do ??
to 3-4 kursy gdzie 2-3tony wchodzą na auto na małym:)
lądujesz sam roznosisz po sklepach sam opakowania zabierasz i tak w kółko i tak do 65 roku życia
mam 2 ex górników w robocie i obaj robili na dole i obaj twierdzą ze nigdy na kopalni się tak nie na tyrali tak jak w obecnaj pracy
a praca to rozwózka alkocholi po sklepach od 7 rano do ??
to 3-4 kursy gdzie 2-3tony wchodzą na auto na małym:)
lądujesz sam roznosisz po sklepach sam opakowania zabierasz i tak w kółko i tak do 65 roku życia
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30
www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
Pracujemy żeby zarobić a to że pracujemy w ciężkich warunkach, które nam szkodzą.. To chyba się należy, tak jak Konik mówił, przodek, ściana takim ludziom się powinno należeć! I wkur..a mnie jak ktos pisze, słyszałem, że... moj kumpel.. Jak ja bym chciał was zabrać na taki oddział wydobywczy ;] ja sie nie rozczulam, ze mam cięzko itd.. robie to dla kasy, mam 23 lata, a juz leczę kolana ;] i te warunki w których akurat pracuję nie są komfortowe ;] zapylenie, wysoka temperatura, czesto mało powietrza, no ale mogę sobie gadać.Marko pisze:
p.s. nikt wam nie karze robić na kopalni...
Nie padnij na podbeskidziu to na zorach sobie afterparty zrobimy bo już po szkole bdMystic888 pisze:PS. Konikowi tez trzeba polac.
[URL=http://www.fotosik.pl]