Spotkanie BTS'u - 14.X.2007r.
Cris bez urazy ale mi nie szlo o spotkanie o jakim mowisz... To nie ma byc powtorka z Wodzislawia tylko spotkanie 10-15 autek z klubu i dogadanie kilku kwesti... Niestety nie jestes JESzCzE klubowicz, ale bierzemy twoje zdanie pod uwage... Ale jak mamy jechac do zabrza pogadac przez godzine o sprawach klubu to sie troche nie oplaca co nie : Na wiosne cos zorganizujemy na parkingu z Gornika jak pogadasz z wladzami klubu na ten temat To sie zrobi Spota na 80aut a moze i wiecej A ten traktujemy tylko jako spotkanie organizacyjne
Tez sie na to tak zapatrujecie :
Ja bym chcial na tym spotkaniu dogadac kwestie roczka klubowego, funkcji klubowiczy (bo nie moze byc w nowym sezonie tak ze spot robia 3 osoby), skladek przyszlorocznych i ich celu..., kalendarza i tej calej reszty
Chyba nie jestes zly : : zrobimy ci spotkanie w zabrzu ale na 70 aut A nie na 10 Wtedy powiesz ze nalezysz do BTS'u ktory to organizowal
Moze byc :
Tez sie na to tak zapatrujecie :
Ja bym chcial na tym spotkaniu dogadac kwestie roczka klubowego, funkcji klubowiczy (bo nie moze byc w nowym sezonie tak ze spot robia 3 osoby), skladek przyszlorocznych i ich celu..., kalendarza i tej calej reszty
Chyba nie jestes zly : : zrobimy ci spotkanie w zabrzu ale na 70 aut A nie na 10 Wtedy powiesz ze nalezysz do BTS'u ktory to organizowal
Moze byc :
Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze i reszta kto zechce. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
Ostatnio zmieniony 2007-10-09, 18:51 przez Krzys, łącznie zmieniany 1 raz.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE