Mam dylemat czy na wiosnę kupić gwint czy sprężyny obniżające -60 /-40??
A co do obu gdzie kupić i gdzie założyć i jakie ceny?? Chodzi o nowe oczywiście.
[E36] MOJE BMW E36 Compact 1,6 rocznik 94
Wczoraj nieźle się wkurzyłem. Pojechałem przed pracą z mamą na małe zakupy do tesco i na cmentarz. Wyjeżdżając z parkingu stałem prawidłowo na wyjazd a Blondynka w czerwonym Uno przejechała mi zderzakiem po lewym boku i jeszcze nawet z auta nie wysiadła żeby przeprosić. A sądząc po jej samochodzie to nie był jej pierwszy raz bo zderzak oberwany i strzaskany reflektor, przynajmniej wgniecenia nie ma.
wiesz nieźle ją opier..... ale niestety na nic więcej czasu nie było bo roboty trzeba było jechać. Na szczęście nic poważnego autu się nie stało wgniecenia nie ma a rys jakiś głębokich też nie bynajmniej przez brud teraz nie widać. Mam trochę jej lakieru na boku
Jakby było coś poważnego to albo bym próbował się z nią dogadać albo na policję bym dzwonił.
Jakby było coś poważnego to albo bym próbował się z nią dogadać albo na policję bym dzwonił.
Jeśli to tylko lakier od niej z uno to ściągniesz to bez problemu pasta n szmacie Jesli był tam kit to licz się z pęknięciem No w marasie to i tak nic nei widac W zyciu bym nie odpuścił Mi ostatnio na całej długości drzwi poszła piska pod listwa dość nisko chyba jakiś wózek w sklepie zauważyłem dopiero w domu no i dość głęboko ale zalałem farbą żeby nie zgniło . Nikt nic nie widział , ani nie słyszał .