[E36] Coupe by GERMAN
Co do redów macie racje dziś folia poszła Out zostaje ori tak jak było co do zrobienia w całości pomarańczek przemyślę sprawę ale trudno o folie w takim odcieniu przerabiałem ich kilka i żadna mi nie pasuje
Dzięki chłopaki za miłe słowo sporo jeszcze mam dłubaniny ale powoli sie zrobi
Dzięki chłopaki za miłe słowo sporo jeszcze mam dłubaniny ale powoli sie zrobi
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
-
- Małopiszący
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
ta i profil 30 oraz spasowanie z nadkolem na 1mm ;PKaper pisze:panie dystanse jeszcze by się tu przydały
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Nie, to była ironia
Autko fajne jak na taką praktyczność, świetny daily car
Autko fajne jak na taką praktyczność, świetny daily car
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Kaper niestety dystanse raczej nie sporo śmigam tym autkiem od 1500- 2500 km miesięcznie a nie zamierzam robić betonu i często zaglądać do dentysty po plomby dlatego też dobrałem profil i szerokość opony tak żeby było komfortowo i w miarę dobrze wyglądało
whucrew, nie chciałbym przesadzić z tym rysowaniem pomimo swoich dziwnych pomysłów są granice i smak których nie chcę przekraczać ale dzięka przemyślę
whucrew, nie chciałbym przesadzić z tym rysowaniem pomimo swoich dziwnych pomysłów są granice i smak których nie chcę przekraczać ale dzięka przemyślę
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 07:37 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
-
- Małopiszący
Miałem jednego takiego na mojej ulicy ( ulica o powierzchni żwirowej ) pozniej jedziesz za takim baranem i czytasz płytkie naklejki " nie trąb bo jade na glebie " a pozniej widzisz z dnia na dzien auto coraz wyzej bo do głąba dochodzi ze to nie spasowanie na nasze drogi, a przynajmniej nie do jezdzenia na codzien.ManiekCSL pisze:
ta i profil 30 oraz spasowanie z nadkolem na 1mm ;P
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 07:36 przez bytomski1984, łącznie zmieniany 1 raz.
BanditenMotorWagen
Pamiętaj też że autem smiga jego żona więc stickerbomb z motywem hellow kitty obowiązkowePRIMO pisze:hahahahahaha, odrazu zrolujemy u GERMANA'a nadkola , wsadzimy futury , gwint teatesco i na końcu swap na S54B32Kaper pisze:panie dystanse jeszcze by się tu przydały
zmieniając temat
a gdzie to co mi sie najbardziej podobało czyli bagażnik i szpojler yakima? bez tego to mody to do bani.