pogoda dobra tylko z ranka troszkę padało , impreza co tu więcej mówić jak najbardziej pozytywnie... a flaga już wisi jako firanka szkoda że nie mogłem zostać pozdrawiam
Było morowo Oby więcej takich imprez, mega pozytywnie, i co najwazniejsze nie było całodziennego mega łupania, więc od nie pamiętnych czasów wróciłem ze zlotu bez bulu głowy
Zlot Mega udany Mania znowu dostała lanie od BTS-u Ksawercio nie wytrzymał i leciał do wystrzału można by tak pisać bez końca dzięki wszystkim za tak wspaniałe towarzystwo
Wiewióra Palermo dzięki kochani że byliście z nami na was zawsze można liczyć Drzewko pokazałeś klasę szacun dla ciebie upalać na takiej glebie
Dzięki wam wszystkim za super towarzystwo i przednią zabawę.Jesteśmy naprawdę zgraną ekipą co było wyraźnie dzisiaj widać.Co tu dużo gadać...moim skromnym zdaniem- Jesteśmy Najlepsi
Ksawer ubiegłeś mnie, właśnie to chciałem napisać że dzisiaj kolejny raz dowiodliśmy że jesteśmy najbardziej zgraną ekipą, mogę tu wymieniać, przeciąganie liny, sytuację z drzewkiem, głosowanie na najładniejsze auto zlotu i wiele takikch sytuacji w których inne ekipy mogą tylko zapomnieć, ciesze się że trafiłem na takich wariatów jak wy
Czytam te Wasze wpisy i jeszcze bardziej mi smutno, że nie mogłam dziś z Wami byc:) Ale dostałam juz relacje od Prima wszystkich akcji imprezy;) I do zobaczenia 30;* Tam nie moze mnie juz zabraknąć;)
Mega pozytywna imprezka troszke szalenstwa ale z doza dobrego smaku z wyjatkiem pewnego Pana ktory to myslal ze ma lepik na kobietki w postaci AIR ride (wiecie o co chodzi) GWINT to GWINT
Fuc... Air.... tak ma byc
Do nastepnego a jutro bede sie bral za zmontowanie czegos moze na sobotniego spota cos powstanie jak juz cos "spłodze" to dam znaka zebyscie wzieli pendrivy i zgrali moje wypociny.
Moze cos z tego wyjdzie... Ksawer Ty nie mogles zjechac bez bummm (strzal musi byc) no i raczka hhehe
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
Dziękuje wszystkim za zlot
Było warto wstać tak wcześnie bo spędziłam naprawdę fajnie dzień
Mam nadzieję, że za 2 tygodnie pogoda również dopisze, DO ZOBACZENIA !
Było mega git teraz żałuje że nie mogłem zostać i pooglądać waszych zmagań, ale zbyt duszno i ciepło dla kobiety w ciąży trza było sie brać ale 30tego mysle ze zostane dłużej bedzie bliżej to sie małżonke odwiezie do domu i wroci do zobaczenia !
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...