[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
- Przemo
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Fota by Przemo piękna gleba;] na pewno nie jest praktyczna:P ale za to widowiskowa;)
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
Oj nie jest praktyczna w ogółePrzemo pisze: na pewno nie jest praktyczna:P
Wiem, wiem zrobi się. Teraz zamówiłem Castrol 5w30 edge na dolewkę, bo coś uciekło i wysłałem dowód do Krosna na podbicie przeglądu więc fura stoi pod blokiem chwilowo.nowy kosztuje 35zl , a bez tego Ci zasyfi caly spod auta , po cos to bylo
Gamek 2 dni po 8 godzin ?? Czym Ty to polerowałeś tymi polerkami za 80 zł z Reala ??
My w 4-5 godzin mamy całe auto umyte wypolerowane papierem 2000 jak trzeba pasty woski i nic nie dojrzysz Jakbysmy z 8 godzin robili to lakier przetrze
Błędy polerki widać pod neonówką , albo pod słońcem ,albo taki fachowiec jak zawias dojrzy zaraz Na pewno pooglądam każdy szczegół na jakimś spocie zlocie ciekawi mnie te auto
My w 4-5 godzin mamy całe auto umyte wypolerowane papierem 2000 jak trzeba pasty woski i nic nie dojrzysz Jakbysmy z 8 godzin robili to lakier przetrze
Błędy polerki widać pod neonówką , albo pod słońcem ,albo taki fachowiec jak zawias dojrzy zaraz Na pewno pooglądam każdy szczegół na jakimś spocie zlocie ciekawi mnie te auto
Wszyscy mówią, że lakier wyjątkowo zadbany więc nie wiem o co Ci chodzi z nowym lakierem, ale ten też będzie. Jest parę bombelków rudych, ale to się zrobi. Zawias w każdym razie jest dużo lepiej niż na początku. Nad zdjęciem z założoną kierownicą jest fotka jeszcze przez polerowaniem więc chyba nie jest taki zły ten lakier prawda? Zresztą ja już nie wiemjak dla mnie troche syzyfowa praca , to auto potrzebuje nowego lakieru a nie nablyszczania...
Nie nastawiaj się, że będzie jak nowe, bo mówię, że chodziło o błysk, a nie zniwelowanie rys. Np maska jest strasznie skasowana, ale mi wystarczy ważne, że wszystko ładnie się odbija. W dzien w słońcu jest wypas, a pod lampą jasne, że rys jest dużo. Wg mnie i tak wyszło wypas. Straciłem 1/5 tubki Automaxa na całe auto więc polerowania dużo nie było. Zresztą zobaczysz kiedyś tam FatumFaTuM pisze: Ale chodziło mi o Twoje.
Gamek, pomyślę, ale nie wiem czy nie będę malował całego auta, bo miałbym to za grosze. Taty dobry kolega ma swój warsztat lakierniczy także za podkłady i robote bym nie płacił tylko za farbę i nic więcej teraz kupiłem radio, tube i wzmaka i czekam aż przyjdzie do domu. Chce w tym roku obszyć skóra i włożyć silnik no, ale zobaczymy jak to będzie.