BMW Winter Cup 2009
zawias pisze:po pierwsze Chłopa to sobie znajdź na Polu a po dwa , nie udzielaj sie skoro wpadasz na zloty raz na ruski rok pozatym dziwne ze jestes klubowiczem , niemasz ochoty jechać Nie jedź ale tez nie zawieraj wątku w tym temacie.LUCKY pisze:dlugi pisze:Narzekać każdy potrafi.... bo tor nie taki, bo wiatr zawiał, bo coś tam coś tam..... liczy sie zabawa i to ze jest szansa sie pobawić i spróbować swoich sił na "torze" jaki jest taki jest ale lepsze to niz nic. Także pakować ogumienie i do zobaczenia starcie
chlopie to nie jest tor!!!! byles tam ostatnio?? jak nie to sie nie udzielaj to jest poligon
Zawias ale ty to chyba faktycznie taki CHŁOP z pola jesteś a co do tego waszego klubu hahaha jeśli to można tak nazwać bo ja bym to nazwała zbiorowiskiem posiadaczy BMW z połowy Śląska...sprawdźcie co znaczy słowo "KLUB" w słowniku....wy powinniście to przemianować na "ZRZESZENIE"
[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:05 ]
Paffcio BMW nie łączy każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego i nie zaprzeczaj....ten poleruje felgi ten zawieszenie lepsze wkłada....po co to robicie??? NA POKAZ
MAJA, takie tematy podejmujemy w innym dziale.Zawias ale ty to chyba faktycznie taki CHŁOP z pola jesteś a co do tego waszego klubu hahaha jeśli to można tak nazwać bo ja bym to nazwała zbiorowiskiem posiadaczy BMW z połowy Śląska...sprawdźcie co znaczy słowo "KLUB" w słowniku....wy powinniście to przemianować na "ZRZESZENIE"
smieszna jestes hahahaaaa , i wez pokaz co za BMW masz, bo zapewne nicMAJA pisze:Paffcio BMW nie łączy każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego i nie zaprzeczaj....ten poleruje felgi ten zawieszenie lepsze wkłada....po co to robicie??? NA POKAZ
Jak nie chcesz to tu nie pisz i sprawa prosta
[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:13 ]
i nie pisz drukowanymi, poczytaj regulamin
Ja tez tam bylem i nie tylko ja, jak przeczytales uwaznie temat to powinienes wiedziec, wiec nie tragizuj.LUCKY pisze:nie ze zdjec tylko tam bylem wprzeciwienstwie do wasMateusz pisze:LUCKY, Długi bral udzial w zawodach na tym torze, wiec wie lepiej co i jak niz Ty ze zdjec z internetu
jak poprawiasz pisownie, to zwracaj uwage na swoja, bo pisze sie W PRZECIWIENSTWIE, a takze piszac na forum uzywa sie duzych liter piszac w kierunku odbiorcow, patrz: Was.
bez cisnien, peace.
Marcin, nie jestes sam na tych letnich
[ Dodano: 7 Marzec 2009, 17:18 ]
moze to druga wersja tego lebiody16515815 czy jak tam to lecialoPaffcio pisze:mieszna jestes hahahaaaa , i wez pokaz co za BMW masz, bo zapewne nic
Jak nie chcesz to tu nie pisz i sprawa prosta
Kurcze właśnie się dzisiaj zalogowałam na tym forum
Moja perełka ma zaszczyt gościć na plakacie głównym z BMW WINTER CUP , dlatego też czuję się zobowiązana do wypowiedzi w tej kwestii...
Nie wiem co MAJA chciała powiedzieć przez "każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego..."
Kurcze dla mnie jest to totalnie bez sensu, bo ja na pokaz nic nie robię wszystko sprawia mi taką frajdę że nawet nie myślę o tym kto i co ma lepszego! Zero jakichkolwiek przebłysków konkurencji!
Ale , może czegoś nie doczytałam -nie wiem.
Z doświadczenia powiem tak;
Byłam w zeszłym roku w Wyrazowie i co prawda dojazd na miejsce średniej jakości nie śmigałam po torze,zmarzłam jak jasna cholera ale spotkałam wielu ciekawych ludzi , pozytywnie zajawionych,zakręconych tym co robią .Generalnie chyba o to w tym wszystkim chodzi żeby się spotkać i pogadać
Ja się tym razem poświęcam , ponieważ wybieram się z kilkoma szwami na stopie i przyznaje że nie wiem do kąd dojadę z tą noga ,ale czego się nie robi...
A, pogoda cóż. Siła wyższa z cukru nie jestem (chyba)
Moja perełka ma zaszczyt gościć na plakacie głównym z BMW WINTER CUP , dlatego też czuję się zobowiązana do wypowiedzi w tej kwestii...
Nie wiem co MAJA chciała powiedzieć przez "każdy robi swoje na pokaz żeby mieć lepsze od drugiego..."
Kurcze dla mnie jest to totalnie bez sensu, bo ja na pokaz nic nie robię wszystko sprawia mi taką frajdę że nawet nie myślę o tym kto i co ma lepszego! Zero jakichkolwiek przebłysków konkurencji!
Ale , może czegoś nie doczytałam -nie wiem.
Z doświadczenia powiem tak;
Byłam w zeszłym roku w Wyrazowie i co prawda dojazd na miejsce średniej jakości nie śmigałam po torze,zmarzłam jak jasna cholera ale spotkałam wielu ciekawych ludzi , pozytywnie zajawionych,zakręconych tym co robią .Generalnie chyba o to w tym wszystkim chodzi żeby się spotkać i pogadać
Ja się tym razem poświęcam , ponieważ wybieram się z kilkoma szwami na stopie i przyznaje że nie wiem do kąd dojadę z tą noga ,ale czego się nie robi...
A, pogoda cóż. Siła wyższa z cukru nie jestem (chyba)
Ostatnio zmieniony 2009-03-07, 18:19 przez sylwiabmw, łącznie zmieniany 1 raz.
Majka nie podpuszczaj... Będziemy.MAJA pisze:sorki ale prosze mnie nie porownywac do kogos a spotkamy sie jutro na Wyrazowie:P o ile Wy " klub"dojedziecie....a nie kazdy osobno....
Słowo klub w cudzyslowie to swego rodzaju ironia z Twojej strony???
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)