[E36] 328i by CHUDY
Barany fajne.. Bardzo dobry zakup Jak chcesz to włożyć z kolektorem m50 to polecam ci dostarczyć DME do kolegi DareXa. Robi soft pod takie modyfikacje plus usuwa ews ..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Mamy już kolektor z m50 od kolegi wrccompany
Tarcza, docisk i łożysko Sachsa.
I dziś zostały zakupione bandaże termiczne, jutro mam wolne więc będę owijał barany
I na sam koniec filmik jak to auto gada, wkońcu Wojtku się doczekałeś
Podziękowania dla Ksawera za pomoc w nagraniu filmiku
https://youtu.be/PZg2A65n2p8
Tarcza, docisk i łożysko Sachsa.
I dziś zostały zakupione bandaże termiczne, jutro mam wolne więc będę owijał barany
I na sam koniec filmik jak to auto gada, wkońcu Wojtku się doczekałeś
Podziękowania dla Ksawera za pomoc w nagraniu filmiku
https://youtu.be/PZg2A65n2p8
A więc tak nic się nie działo bo dziś dopiero odebrałem auto.
Stało miesiąc u elektromechanika aby zrobił centralny zamek z klucza i pilota, podświetlenie tablicy rejestracyjnej, światło przeciwmgłowe i takie błahostki robił miesiąc.
Żeby było ciekawiej nie obeszło się bez zepsucia czegoś, udało mu się zrobić centralke tylko z klucza i jednych drzwi nie otwiera, a pilot będzie niby za tydzień. Przestał działać gaz po odbiorze auta.
Bawiąc się z przeciwmgiełka zrobił jakieś zwarcie i rozkodował EWSa czy coś tam i znów czas oczekiwania wzrósł.
Jutro muszę się wybrać do gazownika, a za tydzień jak podjadę po pilot będzie musiał naprawić jedne drzwi.
Osobiście nikomu go nie polecam...
Z tych milszych rzeczy niebawem powoli będziem modzić autko.
Kółka do odświeżenia końcem marca, blacharz i tapicer
A potem nic tylko cieszyć się jazdą i myśleć nad dalszymi modami.
Pozdro
Stało miesiąc u elektromechanika aby zrobił centralny zamek z klucza i pilota, podświetlenie tablicy rejestracyjnej, światło przeciwmgłowe i takie błahostki robił miesiąc.
Żeby było ciekawiej nie obeszło się bez zepsucia czegoś, udało mu się zrobić centralke tylko z klucza i jednych drzwi nie otwiera, a pilot będzie niby za tydzień. Przestał działać gaz po odbiorze auta.
Bawiąc się z przeciwmgiełka zrobił jakieś zwarcie i rozkodował EWSa czy coś tam i znów czas oczekiwania wzrósł.
Jutro muszę się wybrać do gazownika, a za tydzień jak podjadę po pilot będzie musiał naprawić jedne drzwi.
Osobiście nikomu go nie polecam...
Z tych milszych rzeczy niebawem powoli będziem modzić autko.
Kółka do odświeżenia końcem marca, blacharz i tapicer
A potem nic tylko cieszyć się jazdą i myśleć nad dalszymi modami.
Pozdro
Mata padła z grzałka wiec trzeba to bedzie zrobic albo i nie.Głodek pisze:A Grzany stołek ci zrobił
Masakra co za fachowiec ,szkoda gadaćTo czyli dalej z pilota ni huhuCHUDY pisze:udało mu się zrobić centralke tylko z klucza
Pilot jest zalany i dlatego nie działa, za tydzień ma mieć jakiś i mi to ogarnie wtedy.
Centralka tak zrobiona że drzwi za pasażerem nie otwiera