Flaga klubowa
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
LISTA
1. Przygoda - 1 szt
2. Paffcio - 1 szt
3. Kolebka -1 szt
4. Prezes -1 szt
5. Krzys - 1 szt
6. Swobi - 1 szt
7. El Diablo - 1szt
8. Miras -1szt
1. Przygoda - 1 szt
2. Paffcio - 1 szt
3. Kolebka -1 szt
4. Prezes -1 szt
5. Krzys - 1 szt
6. Swobi - 1 szt
7. El Diablo - 1szt
8. Miras -1szt
Ostatnio zmieniony 2009-03-15, 19:46 przez El Diablo, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Przygoda - 1 szt
2. Paffcio - 1 szt
3. Kolebka -1 szt
4. Prezes -1 szt
5. Krzys - 1 szt
6. Swobi - 1 szt
7. El Diablo - 1szt
8. Marcin - 1 szt. wyprasowana
9. Miras 1szt
2. Paffcio - 1 szt
3. Kolebka -1 szt
4. Prezes -1 szt
5. Krzys - 1 szt
6. Swobi - 1 szt
7. El Diablo - 1szt
8. Marcin - 1 szt. wyprasowana
9. Miras 1szt
Ostatnio zmieniony 2009-03-15, 19:47 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pablo pewnie ze bedzie mozna ... ale w przypadku pojedynczej sztuki bedzie troche drozsza ... cos o okolo 10 zł
rozmawialem z Pania ktora sie tymi flagami zajmuje
i tak w przypadku malych flag 120cm/80cm przy zamowieniu conajmniej 10 szt. cena wyjdzie 49 zł
a jesli chodzi o dużą flage to cena jest 49 zł za m2
i Pani sie mnie jeszcze pytala czy chcemy zeby flaga na druga strone bardziej przebijala, czy mniej
(mowila ze w przypadku wiekszego przebijania na druga strone moga wystapic malo widoczne pajaczki, w przypadku mniejszego przebijania daja jakis papier i wtedy niema zadnych pajaczkow, ale jest troche mniejsze przebicie)
jutro rano ma mi przyslac informacje odnosnie udostepnienia serwera zeby mozna bylo przeslac projekty flag do "produkcji" (wygodniej dal kolebki)
a czas oczekiwania powiedziala ze niedluzszy jak 7 dni od momentu zlozenia konkretnego zamowienia
rozmawialem z Pania ktora sie tymi flagami zajmuje
i tak w przypadku malych flag 120cm/80cm przy zamowieniu conajmniej 10 szt. cena wyjdzie 49 zł
a jesli chodzi o dużą flage to cena jest 49 zł za m2
i Pani sie mnie jeszcze pytala czy chcemy zeby flaga na druga strone bardziej przebijala, czy mniej
(mowila ze w przypadku wiekszego przebijania na druga strone moga wystapic malo widoczne pajaczki, w przypadku mniejszego przebijania daja jakis papier i wtedy niema zadnych pajaczkow, ale jest troche mniejsze przebicie)
jutro rano ma mi przyslac informacje odnosnie udostepnienia serwera zeby mozna bylo przeslac projekty flag do "produkcji" (wygodniej dal kolebki)
a czas oczekiwania powiedziala ze niedluzszy jak 7 dni od momentu zlozenia konkretnego zamowienia