a nie przesadzaj:p bra do czerwonego dość pasuje wiec nie będzie tak źle:D zresztą tym co się bra nie podoba to i tak się pewnie nie spodoba i odwrotnie:)
no to czas na małe uaktualnienie:) tak jak wcześniej pisałem do auta wpadły już te rzeczy czyli zderzak progi i lampy m-pakiet(są to zamienniki) wpadła tez dokładka gt bra na maskę oraz zmieniłem końcówki wydechu.podleczyłem i zakonserwowałem podwozie:) nie jest jeszcze wszystko tak jak by to miało być ale na razie to jest dobre powoli i do przodu:)
Bra nie robi tutaj szału żółtka z "długich" też bym już zdrapał (u siebie już tak zrobiłem ) i odkładaj na jakieś lepsze "buciki" do buni... A te może na biało ???
podobne koło do twojego
białe koło w czerwonej budzie - ♥
mnie się tam akurat bra bardzo podoba wiedz zostaje i żółtki tak samo bo taki był mój ala projekt:) (może kiedyś mi się odmieni) a co do felgi no to może kiedyś wpadnie coś lepszego ale na pewno chce zrobić coś z tymi co mam czyli odnowić no i może zmiana koloru wiec zastanowię się nad tym białym:p
wiesz jak by była kasa to od razu by się wszystko zrobiło no ale niestety nie ma tak dobrze:(:P narazi się zastanawiam co zrobić z tymi czy je pomalować w jakiś kolor czy tylko odnowić:)
ehhh no niestety ja dodatkowo teraz przerzuciłem się na e46 a tu już znacząco koszty wzrosły i prace u mnie idą o wiele wiele wolniej niż z niebieską, ale mimo wszystko trzymam kciuki żeby wszystko szło po myśli