Ja pisałem "zmatowane" a nie "zmontowane"SebaE30 pisze:i oczywiscie ze wszystko jest dobrze zmontowane
[E36] Zdechlakowate 330i z urwanym sufitem in error mode
Dzisiaj niestety była brzydka pogoda i auto stało w garażu wiec darowałem sobie kolejne zdjęcia w garażu. Nerka już założona i mi osobiście sie podoba bardziej niż z chromem. jutro mam nadzieje ze nie będzie padało to wlecą zdjęcia.
Dostałem dzisiaj jeszcze znaczem 3, który mam nadzieje ze w dalekiej przyszłości się przyda.
Dalej poszukuję przedniego zderzaka Jeśli ktoś ma lub wie o jakimś to prosze o kontakt.
Dostałem dzisiaj jeszcze znaczem 3, który mam nadzieje ze w dalekiej przyszłości się przyda.
Dalej poszukuję przedniego zderzaka Jeśli ktoś ma lub wie o jakimś to prosze o kontakt.
Jako, że dzisiaj pogoda była dosyć dobra poczyściłem troche skóre, założyłem nerki i usunąłem z lewego tylnego błotnika warstwe spryu która była zamiast na kawałku to na praktycznie całym elemencie. I zrobilem kilka zdjęć a zaraz po tym zaczął padać deszcz.
I takie przypadkowe zdjęcia.
Potrzebuje kogoś kto się zna na takim sprzęcie ( zmieniarka ) bo nie czyta płyt. Laser jest ok.
Jak widać wszystkie przyciski są w stanie idealnym:
Teraz w najblizszym czasie tylko pomalować niektóre elementy i znaleść odpowiedni zderzak.
I takie przypadkowe zdjęcia.
Potrzebuje kogoś kto się zna na takim sprzęcie ( zmieniarka ) bo nie czyta płyt. Laser jest ok.
Jak widać wszystkie przyciski są w stanie idealnym:
Teraz w najblizszym czasie tylko pomalować niektóre elementy i znaleść odpowiedni zderzak.