A więc tak zakupiłem sobie troszkę sprzętu do autka i zastanawiam się czy dobrze wybrałem.
Jednostka sterująca: Alpine CDE-120RR
Głośniki przód: 2x Hertz DCX100
Gwizdki: 4x też Hertz ale nie wiem jakie bo już były w aucie
Tuba: JBL GTO1214BR
Wzmacniacz: JBL GTO504
Kondensator: Hifonics HFC2200
Zależy mi na tym abyście mi co nieco napisali na ten temat ponieważ do końca miesiąca ewentualnie mogę wymienic na coś innego.
[E30] Co myślicie o tym sprzęcie??
-
- Małopiszący
[E30] Co myślicie o tym sprzęcie??
Każdy samochód dowiezie cię z punktu ,,A" do punktu ,,B", ale BMW daje przy tym większą frajdę.
NIE SZTUKĄ JEST ZABIĆ MUCHĘ PRZEDNIĄ SZYBĄ SZTUKĄ JEST ZROBIĆ TO BOCZNĄ
NIE SZTUKĄ JEST ZABIĆ MUCHĘ PRZEDNIĄ SZYBĄ SZTUKĄ JEST ZROBIĆ TO BOCZNĄ
Przede wszystkim nie tuba!!!
Murzyni grają na tubach
A co to są gwizdki?? (ktoś kto nazywa radio jednostką sterującą - powinien użyć w tym miejscu innego nazewnictwa )
Jeśli chodzi o JBL'a to ja zawsze staram się ludziom odradzać to dziadostwo
Murzyni grają na tubach
A co to są gwizdki?? (ktoś kto nazywa radio jednostką sterującą - powinien użyć w tym miejscu innego nazewnictwa )
Jeśli chodzi o JBL'a to ja zawsze staram się ludziom odradzać to dziadostwo
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co 4x wysoktonowce ? Nie mówiąc już o tym że głośniki na przód są typu Coaxcial wiec głośniczek średnioniskotonowy plus kiepski tweeter odcięty kondensatorem(łącznie już 6), który będzie ukierunkowany w twoje stopy.. wiec w autku byś miał ładną kalafonie wysokich tonów.
Kup lepiej odseparowany zestaw na przód, plus np mały wzmacniacz do tego jakiejś fajnej starej serii np: Kenwood, a nie drogi nowi shit.
Plus do bagażnika głośniczek polecam POLSKI PRODUKT a mianowicie STX, firma pnie się w górę, mase nowych produktów, świetnej jakości, świetnym brzmieniu i w jeszcze lepszej cenie! A wzmacniacz jakiś dwu kanałowiec który dasz na mostek, wybór jest spory. Nawet carpower nada się do zasilania tego głośnika.
I kondensator przy takim wzmacniaczu to tylko niepotrzebny bajer i spory wydatek... (przy tym co ty wybrałeś także bezsensowny wydatek)
Pod względem ceny wyjdzie 1/2 mniej a dźwięk już będzie bajka! Chyba że chcesz by było głośno i tylko głośno to kup to co chcesz Świetny wybór!
Kup lepiej odseparowany zestaw na przód, plus np mały wzmacniacz do tego jakiejś fajnej starej serii np: Kenwood, a nie drogi nowi shit.
Plus do bagażnika głośniczek polecam POLSKI PRODUKT a mianowicie STX, firma pnie się w górę, mase nowych produktów, świetnej jakości, świetnym brzmieniu i w jeszcze lepszej cenie! A wzmacniacz jakiś dwu kanałowiec który dasz na mostek, wybór jest spory. Nawet carpower nada się do zasilania tego głośnika.
I kondensator przy takim wzmacniaczu to tylko niepotrzebny bajer i spory wydatek... (przy tym co ty wybrałeś także bezsensowny wydatek)
Pod względem ceny wyjdzie 1/2 mniej a dźwięk już będzie bajka! Chyba że chcesz by było głośno i tylko głośno to kup to co chcesz Świetny wybór!