Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Czesc wam , sluchajcie mam maly problem mianowice chodzi o moj tlumik chce zeby ryczal glosno a zarazem zeby byl bas a zarazem lajtowy pomruk mam nowy tlumik koncowy przelotowy KM Malon ale kurcze cichutko to buczy wiem ze jest mozliwosc taka ze on zbiegiem czasu sie wypali bo jest nowy ale to i tak nie bedzie to , w sumie autko z tym wygarem zrobilo juz jakies 700km wiec mysle ze i tak juz nic wiecej glosniejszy nie bedzie ... dlatego prosze was o jakeis wskazowki co zrobic zeby ruuczal i byl pomruk z gory Wam dziekuje
Ostatnio zmieniony 2007-06-13, 20:36 przez e30fast, łącznie zmieniany 1 raz.
niski basowy pomruk uzyskasz jak zalozysz storzek ( bo mocy sie po nim nie ma co spodziewac) a jak chcesz zeby bylo glosno to polecam MUGEN bardzo czesto montowany w hondach... ale to sie wiaze z kolejnymi kosztami...
a ja proponuje wywalic pozostale tlumiki i zrobic wolny przelot to bedziesz mial ryczacy wydech i jesli wsadzisz ten storzek jak napisal BTK to powinienes miec basowy pomruk i ryk w jednym
aha dzieki za wskazowki , a co myslicie o tym zeby rozciac tlumik(seryjny) wyrzucic z niego wszytsko co jest i zaspawac puzniej ewentualnie wypolerowac dwie koncowki wydechu ? bedzie glosniej niz teraz co mam sportowy tlumik
jak to zalerzy co bedzie przed tym pustym tlumikiem jak tylko rurka to ciezko Ci sie bedzie dogadac w aucie z druga osoba a jak masz orginalny uklad i tylko koncowke chcesz przerobic to raczej nie bedzie to ryczec