[E36] Interface do E36 Carsoft 6.5 czy INPA ? moze jakis inn

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Damianfbi

[E36] Interface do E36 Carsoft 6.5 czy INPA ? moze jakis inn

Post autor: Damianfbi »

Witam

Mam pytanie gdyz zamierzam kupic sobie interface do mojej E36 323 aktualnie jestem za granica a podpiecie pod kompa tutaj kosztuje 150 E dlatego chcialbym sobie sam zdiagnozowac moja betke , ktrory program bedzie lepszy carsoft czy Inpa ? moje oczekiwania to sprawdzic sondy lambda przeplywomierz i wszystkie parametry silnika lecz nie bawilem sie zadnym z tych programow i nie wiem jakie sa ich mozliwosci a na allegro duzo pisza ale pozniej roznie bywa po zakupie takiej zabawki... ma ktos moze jakis interfejs ktory jest godny polecenia w miare moich potrzeb ?
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

http://www.allegro.pl/item816193382_int ... ss_gw.html ja posiadam taki, lecz mam problem z podłączeniem się z modułem silnika. Moj samochod e46 320d, airbag, klimatyzacja, webasto szyby itd. działają bez problemu, pewnie mam stare skrypty w inpie i to datego, kiedyś się tym zajmę ;p nie powiem ci czy jest dobry czy jest zly, dla mnie wystarczający. Mozna równiez adaptować nowe ustawienia. Pozdrawiam
Damianfbi

Post autor: Damianfbi »

Ale np jak bedzie uszkodzona sonda lambda czy przeplywomierz to da sie tym programem sprawdzic i kasowac bledy ? mi glownie zalezy zeby zobaczyc wykresy sondy lambda czy obie dzialaja i przeplywomierz bo auto mi pali 20 L caly czas ale rowno chodzi nic nie szarpie itd .. tylko na wyzszych obr tak nie ciagnie jak kiedys...
Awatar użytkownika
Grzesiek_boss
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: Grzesiek_boss »

bmwads@wp.pl Piszcie na ten adres, gość sprzedaje bardzo dobre fejsy i pomaga we wszystkim, ja właśnie za niedługo będę u niego kupował.
luki e 46
Małopiszący

Post autor: luki e 46 »

Może którys z kolegow ma fejsa i po koleżeńsku da się podłaczyć :wink:
bakcyl82

Post autor: bakcyl82 »

jezeli już jakiś dobry program to inpa carsoft odpada testowałem :mrgreen:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

bakcyl82 pisze:jezeli już jakiś dobry program to inpa carsoft odpada testowałem :mrgreen:
tymi programami trzeba umieć sie posługiwać :) mają baaardzo duże możliwości jak w testowaniu tak i w programowaniu, da sie nimi zrobić prawie wszystko :P :bmw:
Obrazek
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

luki e 46 pisze:Może którys z kolegow ma fejsa i po koleżeńsku da się podłaczyć :wink:
mój brat sie tym zajmuje(ma cały osprzęt do tego) może znajdzie troche czasu żeby sie podłączyć do twojego auta i sprawdzić conieco. A po koleżeńsku czyli troche taniej niż w serwisie ;) jak co pisz pw
ODPOWIEDZ