[E46] Montaż soczewki do E46
[E46] Montaż soczewki do E46
Cz jest możliwość żeby wrzucić soczewki w światłą przednie w E46 nie zmieniając lamp ? CZy ktoś z was to robił ?
Jest Mozliwe własnie tak zrobiłem 2 miesiace temu, ja mam e46 coupe przed liftem i zmieniałem środku lamp zwykłych na środki z soczewkami bez problemu wszystko pasuje. soczewki pasują z sedana do coupe i odwrotnie, jak sie to robi ostroznie to nic sie nie połamie wszystko jest rozbieralne.
tak to wyglada po zabiegu zmiescilem sie w kwocie 500 zł.
tak to wyglada po zabiegu zmiescilem sie w kwocie 500 zł.
ja zmieniałem całe wkłady wątpie by dało sie wmontować samą soczewke w zwykły odbłyśnik tak aby wyglądało jak orginał. każda próba wycinania odbłyśnika to porysowanie go wieć odpada. ale cała reszta jest przekładalna bez problemu i na przeglądzie w rybniku przeszło z przetwornicami nie orginalnymi z tym ze schowanymi w belce i bez spryskiwaczy, po prostu facet myślał ze 99r nie mają seryjnie spryskiwaczy. jedynie co jest wazne to czy klosz ma oznazcenie D2S a tak sie skłąda ze bmw robiło te same klosze i oznaczenie do xenonów i do zwykłych h7 wieć wszystko pasi.bmwmdc pisze:witam a powiedz mi czy zmieniałeś cale wkłady czy montowałeś samom soczewkę jakoś do wkładu czy może cos takiego miałeś jak na foto i tylko ringi dorzuciłeś
Obrazek
gdzie można taką soczewkę znaleśćbmwmdc pisze:witam a powiedz mi czy zmieniałeś cale wkłady czy montowałeś samom soczewkę jakoś do wkładu czy może cos takiego miałeś jak na foto i tylko ringi dorzuciłeś
Obrazek
soczewki kompletne tylko nie takie jak wyzej bo te są z DEPO a ori są na allegro. dostepne.piotr8505 pisze:gdzie można taką soczewkę znaleśćbmwmdc pisze:witam a powiedz mi czy zmieniałeś cale wkłady czy montowałeś samom soczewkę jakoś do wkładu czy może cos takiego miałeś jak na foto i tylko ringi dorzuciłeś
Obrazek