Jak chcesz to mogę Cię zaprowadzić do osoby która miała auto mocniejsze na gazie niż na BPDidik pisze:ale niech mi nikt nie mówi że auto z Gazem jest tak samo mocne jak na benzynie
Dużo osób go zna... Chodzi mi o korone i jego byłe uturbione m50
do niczego nie prowadzi....Moloch pisze:Pazura nie przegadasz im to niema sensu, gaz to jest podtlenek LPG podkręcający auto o parenaście albo nawet paredziesąt koni, jak i zwiększający żywotność silnika, a dlaczego nie stosują tego w sportowych samochodach skoro to takie świetne rozwiązanie?
BeleX pisze:takich ososb jest sporo...czesc z nich nigdy sie o tym nie dowie bo nie odwiedza hamowniTomek pisze:Jak chcesz to mogę Cię zaprowadzić do osoby która miała auto mocniejsze na gazie niż na BP
Ja mam dobre zdanie o Landi Renzo Omegas. Byle znaleźć dobrego gazownika, który to założy i wyreguluje.sosek20 pisze:A wracając do tematu ja mam stag 300 plus i wtryski vtech-a w M52B28tu i śmiga, wystarczy znaleźć dobrego gazownika to nawet tak ogarnie że bebechów z gazu nie będzie widać pod maską, tylko koszt takiej instalacji to ok 3700 zł choć moja ma już 2 lata to pewnie ten zestaw jest dużo tańszy.
Przy obecnej cenie lpg za 330 zł 940 km trasa szybka jazda. A czy silnik da rade na razie zrobił niecałe 60 tyś i działa chodź przegrzałem go ze 2 razy.