Witam oto moje BMW 320i Coupe:) mam je od dwóch miesięcy także szału nie ma ale powolutku byle do przodu i będzie ok, kiedy ją kupiłem była to ori coupe na seryjnym zawieszeniu bez żadnych modów, ja wsadziłem czarne nerki, sprężyny fk, felgi 17 bodajże borbet odrestaurowane przeze mnie:D(szału niema) i zaciski w kolor teraz coś o autku:
Model - e36 320 Coupe
Silnik - M50b20
Zawieszenie - FK
Ogumienie - 215/45 przód, tył 235/45
Felgi - 17"
Wyposażenie
ABS
Szyberdach
El. Szyby
wspomaganie
kierownica z M
Plany:
Napewno doprowadzenie lakieru do przyzwoitego stanu, po zimie zmiana progów, założenie nadkoli, zmiana znaczków na te z carbonem, nakładki na progi M i doprowadzanie samochodu do przyzwoitego stanu a czas i gotówka pokażą jak wyjdzie i jakie pomysły wpadną do głowy
kilka fotek:
[E36] 320i coupe by Barty
-
- Małopiszący
Duży plus za glebę... Felga też dość ładnie tutaj pasuje. Tylko lakier na każdym elemencie ma inny kolor i wszystko (min. lampy, maska, drzwi itd) takie niespasowane z całością... musi ta bunia mieć bogatą historię
Kup zaślepki halogenów albo halogeny i zaciski pomaluj na pomarańczowo. Pokaż zdjęcia środka
Kup zaślepki halogenów albo halogeny i zaciski pomaluj na pomarańczowo. Pokaż zdjęcia środka
No po lakierze to widac ze pare razy malowana, ale szpachli nie ma tylko rózne odcienie wkoncu auto ma 20 lat wiec nie ma szans na idealny lakier;) zaciski są fioletowe i już takie zostana bo fajnie sie zgrywaja z felgami na zdjęciach nie widać takiego efektu:) halogeny juz w garazu czekam tylko na ramki i odrazu zakładam bo tez mi sie to mega nie podoba te dziury w zderzaku
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
20 lat czy nie 20... to BMW więc dążymy do ideału i ja nie uznaje powiedzenia "tym się jeździ" bo to nie służbowy opel astra 1.9 cdti.
Przód kiepsko poskładany, źle spasowany i strasznie to razi...
Z plusów to fajnie że zero rudej, przynajmniej na zdjęciach nie zauważyłem
Przód kiepsko poskładany, źle spasowany i strasznie to razi...
Z plusów to fajnie że zero rudej, przynajmniej na zdjęciach nie zauważyłem
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734