[E36] "Padło" MalinQ
- MalinQ
- Zaawansowany forumowicz
Teraz zapewne zostanę "zhejtowana" czy jakoś tak (ale różu nie ma) 
Padło zostało troszkę zakonserwowane aby pieruńskie żydy nie szły dalej... I na razie tak zostanie, jedynie trzeba troszkę poprawek zrobić (może jeszcze dzisiaj wezmę się za nerki) docelowo biała stanie się niebieską
Co do planów do samochodu już są ustalone - technicznie ma być sprawne i jeździć bezpiecznie, a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race
Na razie czekam na zastrzyk gotówki i będę mogła się wziąć za drugie
Kilka zdjęć "zmian"

Padło zostało troszkę zakonserwowane aby pieruńskie żydy nie szły dalej... I na razie tak zostanie, jedynie trzeba troszkę poprawek zrobić (może jeszcze dzisiaj wezmę się za nerki) docelowo biała stanie się niebieską

Co do planów do samochodu już są ustalone - technicznie ma być sprawne i jeździć bezpiecznie, a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race

Na razie czekam na zastrzyk gotówki i będę mogła się wziąć za drugie

Kilka zdjęć "zmian"

Ostatnio zmieniony 2013-06-01, 12:45 przez MalinQ, łącznie zmieniany 1 raz.

Mystic888,
x2
Ps: (ironicznie) nooo, grubo - tak jak obiecałaś... Jak chcesz mam jeszcze trochę takiej taśmy malarskiej żółtej to Ci dam to 2 pasy przez środek seobie puścisz będzie agresywniejsza bawarka...

Noo, zacne plany. Bym powiedział syndykatoweMalinQ pisze:a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race

- MalinQ
Kod: Zaznacz cały
Noo, zacne plany. Bym powiedział syndykatowe :lol: min. gamek też tak planuje ze swoją bawarką... Zajedzie cabrio to wywali vadery wsadzi drewniane zice kuchenne i otworzy w niej bistro :wink:

A plany się zmianiają i zmieniły się w moim przypadku.
Czytajcie ze zrozumieniem, a będzie połowa sukcesu

Padło docelowo idzie na wrak race to po co mam ładować w wygląd (no chyba, że coś mi się odwidzi - kobieta zmienną jest;) )?
Urazy? Dlaczego mam być urażona?

Ale wolę jeździć bezpiecznie niż z toną plastiku

- MalinQ
Biały kolor poszedł na budę i mi brakło 
A lepiej niebiski niż kit czy rdza
Wrak race na koniec jej żywotu.
I tak wszystkie 'kolorowe' elementy sa do wymiany. Tegoauta mi nie szkoda, miśkowi bymczegoś takiego nie zrobiła.
I chłopcy tak na koniec... rozchmurzcie się pogoda do bani, ale nie wszystko nalezy brać na mega poważnie
(A siostra mówiła żebym padło w kwiatki zrobiła)

A lepiej niebiski niż kit czy rdza

Wrak race na koniec jej żywotu.
I tak wszystkie 'kolorowe' elementy sa do wymiany. Tegoauta mi nie szkoda, miśkowi bymczegoś takiego nie zrobiła.
I chłopcy tak na koniec... rozchmurzcie się pogoda do bani, ale nie wszystko nalezy brać na mega poważnie

(A siostra mówiła żebym padło w kwiatki zrobiła)