[E36] "Padło" MalinQ
- MalinQ
- Zaawansowany forumowicz
Teraz zapewne zostanę "zhejtowana" czy jakoś tak (ale różu nie ma)
Padło zostało troszkę zakonserwowane aby pieruńskie żydy nie szły dalej... I na razie tak zostanie, jedynie trzeba troszkę poprawek zrobić (może jeszcze dzisiaj wezmę się za nerki) docelowo biała stanie się niebieską
Co do planów do samochodu już są ustalone - technicznie ma być sprawne i jeździć bezpiecznie, a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race
Na razie czekam na zastrzyk gotówki i będę mogła się wziąć za drugie
Kilka zdjęć "zmian"
Padło zostało troszkę zakonserwowane aby pieruńskie żydy nie szły dalej... I na razie tak zostanie, jedynie trzeba troszkę poprawek zrobić (może jeszcze dzisiaj wezmę się za nerki) docelowo biała stanie się niebieską
Co do planów do samochodu już są ustalone - technicznie ma być sprawne i jeździć bezpiecznie, a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race
Na razie czekam na zastrzyk gotówki i będę mogła się wziąć za drugie
Kilka zdjęć "zmian"
Ostatnio zmieniony 2013-06-01, 12:45 przez MalinQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Mystic888,
x2
Ps: (ironicznie) nooo, grubo - tak jak obiecałaś... Jak chcesz mam jeszcze trochę takiej taśmy malarskiej żółtej to Ci dam to 2 pasy przez środek seobie puścisz będzie agresywniejsza bawarka...
Noo, zacne plany. Bym powiedział syndykatowe min. gamek też tak planuje ze swoją bawarką... Zajedzie cabrio to wywali vadery wsadzi drewniane zice kuchenne i otworzy w niej bistroMalinQ pisze:a następnie jak już będą ostatnie jego dni to wyruszymy na wrak race
- MalinQ
Kod: Zaznacz cały
Noo, zacne plany. Bym powiedział syndykatowe :lol: min. gamek też tak planuje ze swoją bawarką... Zajedzie cabrio to wywali vadery wsadzi drewniane zice kuchenne i otworzy w niej bistro :wink:
A plany się zmianiają i zmieniły się w moim przypadku.
Czytajcie ze zrozumieniem, a będzie połowa sukcesu
Padło docelowo idzie na wrak race to po co mam ładować w wygląd (no chyba, że coś mi się odwidzi - kobieta zmienną jest;) )?
Urazy? Dlaczego mam być urażona? Skoro wrzuciłam tu zdjęcia to mogę się liczyć z krytyką itp
Ale wolę jeździć bezpiecznie niż z toną plastiku
- MalinQ
Biały kolor poszedł na budę i mi brakło
A lepiej niebiski niż kit czy rdza
Wrak race na koniec jej żywotu.
I tak wszystkie 'kolorowe' elementy sa do wymiany. Tegoauta mi nie szkoda, miśkowi bymczegoś takiego nie zrobiła.
I chłopcy tak na koniec... rozchmurzcie się pogoda do bani, ale nie wszystko nalezy brać na mega poważnie
(A siostra mówiła żebym padło w kwiatki zrobiła)
A lepiej niebiski niż kit czy rdza
Wrak race na koniec jej żywotu.
I tak wszystkie 'kolorowe' elementy sa do wymiany. Tegoauta mi nie szkoda, miśkowi bymczegoś takiego nie zrobiła.
I chłopcy tak na koniec... rozchmurzcie się pogoda do bani, ale nie wszystko nalezy brać na mega poważnie
(A siostra mówiła żebym padło w kwiatki zrobiła)
- ManiekCSL
Jak mnie takie coś rozwala
4 strony gadki jaka to wielka przyszłość czeka ten samochód, obietnice o dążeniu do celu...
Kuźwa ludzie róbcie a nie pierdzielcie co będziecie robić...
Ręce mi opadły
Plany plany plany plany - temat do zamknięcia (moja ulubiona historia)
4 strony gadki jaka to wielka przyszłość czeka ten samochód, obietnice o dążeniu do celu...
Kuźwa ludzie róbcie a nie pierdzielcie co będziecie robić...
Ręce mi opadły
Plany plany plany plany - temat do zamknięcia (moja ulubiona historia)
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734