A ja bym nie wkładał bez będzie lepiej...ewentualnie przód na polift zrobićwhucrew pisze: Jak dla mnie jeszcze m-pakiet,
Będę śledził temat
MaryjuszTour pisze:ewentualnie przód na polift zrobić
Hymmm do Molochowej to baaardzo daleka droga.... Ale do zrobienia ze smakiem to na prawdę nie dużo...a i no co do szyb to tak jak pisał Kaper-albo wszystkie albo w cale.Sam na zimę mam tylko tył ale na lato jadę wszystkieGabrielo pisze:Ale ekstra kolor! Bardzo mi się podoba! Zrób jeszcze jakieś fotki ze środka, to polukamy! I jak Kaper napisał - nie spiepsz,zrób ładnie, to ludzie będą patrzeć nie tylko na Molochowy wozik
ta folia to akurat mi sie podoba, sam nie zakładałem tylko firma co sie tym zajmuje takze jest to profesjonalne a nie jakis ulep na szybie hehe a co do przednich szyb żeby przyciemnic to całkiem niezły pomysł tylko niechce zdzierać przy kontroliKaper pisze:Ps: zdrap tę folię z szyb (albo przyciemnij dodatkowo przednie boczne)
Dla tego ja na zimę zrywam folię a na lato...Panowie(....) są bardziej wyrozumiali i tak się nie czepiają(jeśli jest skrucha) Jeśli nie będziesz kozakiem to się zawsze ich uprosisz Im też się takie auta podobająTomeck pisze:ta folia to akurat mi sie podoba, sam nie zakładałem tylko firma co sie tym zajmuje takze jest to profesjonalne a nie jakis ulep na szybie hehe a co do przednich szyb żeby przyciemnic to całkiem niezły pomysł tylko niechce zdzierać przy kontroliKaper pisze:Ps: zdrap tę folię z szyb (albo przyciemnij dodatkowo przednie boczne)
X2 . Przed lift nerka jest bardziej ostra, widać ,że to wlot powietrza a nie ozdobnik.. wygląda to bardziej męsko, "lotniczo", surowoCo wy macie z tym poliftem?
Nerki poliftowe wytrzeszczone jak oczy żaby i bezpłciowy zderzak