Dziś wreszcie dotarły do mnie długo oczekiwane nowe lampki. Z racji tego, że moje oryginalne ZKW są bez soczewek i troszkę zaczęły parować postanowiłem nieco ulepszyć auto. Wybór padł na DEPO black.
Oto kilka fotek jeszcze przed założeniem nowych świecidełek:

całość starannie zapakowana
Stare lampki świeciły tak:

a nowe po założeniu prezentują się tak:
Kilka spostrzeżeń odnośnie nowego nabytku:
1. jakość wykonania- na średnim poziomie, szczerze to trochę się zawiodłem, ale cóż chcieć od podróby. Jednak co oryginał to oryginał :bmw
2. nie pasują do nich oryginalne silniczki od regulacji świateł. Musiałem dokupić jeszcze jeden komplet silniczków i je przerabiać. Mianowicie oryg silniczki są nieco za długie. Czytałem, że u niektórych pasują idealnie, u innych trzeba kombinować;
3. wygląd- tutaj moim zdaniem duża zmiana na plus. Szkło jest czyste, i dobrze przez nie widać soczewkę i wnętrze reflektora. Fajnie wyglądają ringi
4. Co do dołączonych do zestawu kierunków to nie mogę się zdecydować czy pozostać przy nich czy przy originale. Zresztą na fotkach jest jeden oryginalny i jedne DEPO.
5. lampy po 5 minutach od założenia
TAK¯E ZAPAROWAŁY JAK MOJE STARE
A co Wy myślicie o nich? Pasuja do mojego auta czy siano wywalone w błoto? I jak do cholery jasnej pozbyć sie tego zaparowanego !!
ps dzięki krzyś za pomoc w wyborze