co do swapa wygodniej było by go wkładać ze skrzynią. przy wkładaniu nie miałeś problemu z nałożeniem skrzyni na silnik?
ogólnie fajna coupeja wszystkie zmiany na plus

Nikogo przecież nie zmuszam do oglądania;) Forum jest chyba dla wszystkich prawda? I mam prawo w swoim temacie wrzucać nawet fotki auta od spoduPrzygoda pisze:a mnie foty wogole niedzialaja
Dzięki za dobre słowoMarcin pisze:Koleś doinwestował auto, włożył w nie dużo pracy i podejrzewam, że kasy też
Odwalił kawał dobrej roboty, zaufaj mi
No ale jak mu foty nie działają to nie ma nawet jak tych fot obejrzeć, nie rozumiem Twojego oburzeniaPrzemaS pisze:Nikogo przecież nie zmuszam do oglądania;) Forum jest chyba dla wszystkich prawda? I mam prawo w swoim temacie wrzucać nawet fotki auta od spodu
Przygoda przepraszam. ¬le po prostu Ciebie zrozumiałem. Z fotami jest moja wina bo jest bardzo dużo na jednej stronie i dlatego się tak długo lądują co utrudnia przeglądanie...Przygoda pisze:PrzemaS no właśnie też nierozumie Twojego obuzenia... fotki wogole mi sie w Twojej galerii nieotwieraly teraz juz jest ok ... no i gratuluje zapalu do pracy
niezla naprawde niezla sztuka a i taki silnik sam bym przyjal![]()
mozna wiedziec ile Cie kosztowalo tzn. silnik i inne czesci potrzebne do wymiany silnika?