zinger pisze:Życzę powodzenia (prąd też jest moim wrogiem numer jeden).
Ha ha czyli wiesz jak to jest
AMI E46 pisze:Ten twój szwagier to musi mieć do ciebie kupę cierpliwości, bo znając was to pewnie on grzebie w elektronice
A i tu byś się zdziwił...
Alexof pisze:W czym masz problem z CODE ?
Z code mam ten problem ,że idzie wpisać kod, obc się blokuje ale auto normalnie odpalisz.. Trochę z tym tematem walczyłem i akurat moje auto to jest przejściówka ,że tak powiem. Mam ews I , mam także moduł komfortu. I jak na złość nie mam przekaznika x22. Wg wujka google podpiąłem się do kostki x10182 ale niestety nic..
Ale na tym nie koniec. Zrobiłem także instalację pod przewietrzanie postojowe. Jak odłącze obc od zasilania na tyle długo aby było trzeba ustawić ponownie zegarek to przewietrzanie działa mi przez ok 20min. Pózniej funkcja przewietrznia (programowanie oraz ON/OFF) znów znika i jest tylko TIMER.. Tak jakby obc zapominało o tym ,że podłączone jest przewietrzanie. W instalacji przewietrzania jest wszystko na 100% OK, więc nie wiem co jest grane

Może OBC jest uwalone ?
Aby nie było tylko smucenie to może o tym co się udało:
-Głośniki w drzwiach nareszcie już grają wszystkie

Audio z wzmakiem jest teraz bardzo przyjemne

-lusterko fotochromatyczne podpięte i działa jak należy
-jestem w trakcie robienia instalacji do dodatkowych gniazd zapalniczek w drzwiach. Lewa strona już praktycznie skończona
Za prawą stronę jeszcze jest do zrobienia. Gniazd jeszcze nie montuję bo muszę dokończyć renowację nowych boczków z wersji individual:
Zakupiłem także dymione kierunki:
No i teraz wszystko już do siebie pasuje. Przyznam ,że mi się podoba
To na tyle kochani. Mam nadzieję ,że was nie zanudziłem. Pozdro

Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..