Krzys pisze:s38, kiedy rozpoczynasz sezon??

trzeba by jakas fotosesje zrobic

Jeszcze nie

opony juz mam a felgi teraz robie bo w taka pogode nie ma co wyjezdzac jeszcze polerowanymi - szkoda zeby w kolko w brudzie i wodzie jezdzily. Jak troche wszystko przeschnie to wyjade juz na letnich
[ Dodano: 20 Marzec 2009, 16:40 ]
Piatek 13go niestety byl dla mnie pechowy bo jak przez 20.000km nigdzie nie zahaczylem zderzakiem tak w ten pechowy piatek zagadalem sie i zahaczylem na podworku o ta mala blache o ktora dobija brama przy zamykaniu

zahaczyla dokladka, wygiela sie i odstrzelila na swoje miejsce. Efekt: odarta dokladka, pekniety lakier na zderzaku i urwany slizg zderzaka od strony pasazera

Juz jestem umowiony u lakiernika i niestety zamiast kupic jakis fant to kasa pojdzie na malowanie.
Z innej paki, mam juz opony na tyl 245/35, przod jak juz pisalem 205/40. Dzisiaj zawiozlem sznycle do polerowania, beda gotowe za 2-3 tygodnie:
No i wiosenne wymiany: swiece juz wrzucilem nowe, dzisiaj przyszedl filtr paliwa i sonda bo moja juz umiera. W poniedzialek jeszcze wymienie uszczelke pod pokrywa zaworow itp. Przy okazji malowania cale auto jeszcze pojdzie do polerki i wtedy tez wrzuce nowe foty juz na letnich kapciach. Niestety troche wydatkow sie nazbieralo i na razie nie wrzucam nic nowego. Wazne zeby wszystko bylo tip-top a potem nastepne zmiany.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...