[E36] Moja czerwona motorynka ;D 325 Cabrio
- Przemek325
- Zaawansowany forumowicz
Jeszcze nie opony juz mam a felgi teraz robie bo w taka pogode nie ma co wyjezdzac jeszcze polerowanymi - szkoda zeby w kolko w brudzie i wodzie jezdzily. Jak troche wszystko przeschnie to wyjade juz na letnichKrzys pisze:s38, kiedy rozpoczynasz sezon?? trzeba by jakas fotosesje zrobic
[ Dodano: 20 Marzec 2009, 16:40 ]
Piatek 13go niestety byl dla mnie pechowy bo jak przez 20.000km nigdzie nie zahaczylem zderzakiem tak w ten pechowy piatek zagadalem sie i zahaczylem na podworku o ta mala blache o ktora dobija brama przy zamykaniu zahaczyla dokladka, wygiela sie i odstrzelila na swoje miejsce. Efekt: odarta dokladka, pekniety lakier na zderzaku i urwany slizg zderzaka od strony pasazera Juz jestem umowiony u lakiernika i niestety zamiast kupic jakis fant to kasa pojdzie na malowanie.
Z innej paki, mam juz opony na tyl 245/35, przod jak juz pisalem 205/40. Dzisiaj zawiozlem sznycle do polerowania, beda gotowe za 2-3 tygodnie:
No i wiosenne wymiany: swiece juz wrzucilem nowe, dzisiaj przyszedl filtr paliwa i sonda bo moja juz umiera. W poniedzialek jeszcze wymienie uszczelke pod pokrywa zaworow itp. Przy okazji malowania cale auto jeszcze pojdzie do polerki i wtedy tez wrzuce nowe foty juz na letnich kapciach. Niestety troche wydatkow sie nazbieralo i na razie nie wrzucam nic nowego. Wazne zeby wszystko bylo tip-top a potem nastepne zmiany.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
- Przemek325
- Przemek325
-
- Kontakt:
jakie oznaki miales popsutej sondy? czy moze 0 napiecia pokazywala albo pokazywala np. maly skok napiec (za maly?) , czy tylko spalanie wieksze bylo czy silnik chodzili jak mustang 66` - sorki za ot.s38 pisze:Jakby mi nie przyszlo oc do placenia w tym miesiacu to byl zrobil Nawalilo mi sie tyle wydatkow w tym miesiacu ze 4000 nie moje wiec niestety na razie nie ma siana zeby robic nadkola ;/DAREX pisze:To jak już dajesz auto do lakiernika to zrób nadkola
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
- Przemek325
Na kompie pokazywalo walnieta sonde, spalanie ciut wyzsze i gorsze przyspieszenie, jakby chcial jechac a nie umial, czasami wracalo do normy ale potem juz caly czas slabiej chodzil i ogolnie jakis taki inny dzwiek silnika + czesto po wysprzegleniu falowanie obrotow przez kilka sekund az sie nie ustabilizuje. Kilku znajomych w m50b25 mialo identyczne objawy i w kazdym wypadku byla to sonda.k64 pisze: jakie oznaki miales popsutej sondy? czy moze 0 napiecia pokazywala albo pokazywala np. maly skok napiec (za maly?) , czy tylko spalanie wieksze bylo czy silnik chodzili jak mustang 66` - sorki za ot.
edit: wszystko juz wymienione i autko znowu smiga tak jak powinno wrocil zdrowy dzwiek silnika i przyspieszenie takie jak powinno byc
- Przemek325
Dzieki a felgi nie beda napewno na sprzedaz aktualnie sa porozkrecane i poleruja sie na nowo. Autko dzisiaj rano odstawilem do lakiernika, malowanie przedniego zderzaka, dokladki.///Martucha pisze:Felga ACS jest miazga (gdybyś kiedyś chciał je sprzedać to daj znać do mojej takie właśnie chcę). Piękny silnik. Ogólnie bardzo mi się podoba. Bravo
[ Dodano: 9 Maj 2009, 14:42 ]
Fotka juz na letnich felgach po polerce. W przyszlym tygodniu musze jeszcze tylko zrobic czujnik dachu i jakby kogos interesowalo to autko bedzie do sprzedania poniewaz robie za duzo km, po roznych drogach - czesto nie na takie auto i potrzebuje czegos na co dzien, tego mi szkoda... a cabrio na takiej glebie i kolach jeszcze kupie ale jako drugi samochod.