[E36] Moja czerwona motorynka ;D 325 Cabrio

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

s38, kiedy rozpoczynasz sezon?? :D trzeba by jakas fotosesje zrobic :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

Krzys pisze:s38, kiedy rozpoczynasz sezon?? :D trzeba by jakas fotosesje zrobic :D
Jeszcze nie ;) opony juz mam a felgi teraz robie bo w taka pogode nie ma co wyjezdzac jeszcze polerowanymi - szkoda zeby w kolko w brudzie i wodzie jezdzily. Jak troche wszystko przeschnie to wyjade juz na letnich :wink:

[ Dodano: 20 Marzec 2009, 16:40 ]
Piatek 13go niestety byl dla mnie pechowy bo jak przez 20.000km nigdzie nie zahaczylem zderzakiem tak w ten pechowy piatek zagadalem sie i zahaczylem na podworku o ta mala blache o ktora dobija brama przy zamykaniu :neutral: zahaczyla dokladka, wygiela sie i odstrzelila na swoje miejsce. Efekt: odarta dokladka, pekniety lakier na zderzaku i urwany slizg zderzaka od strony pasazera :mad: Juz jestem umowiony u lakiernika i niestety zamiast kupic jakis fant to kasa pojdzie na malowanie.

Z innej paki, mam juz opony na tyl 245/35, przod jak juz pisalem 205/40. Dzisiaj zawiozlem sznycle do polerowania, beda gotowe za 2-3 tygodnie:

Obrazek

Obrazek

No i wiosenne wymiany: swiece juz wrzucilem nowe, dzisiaj przyszedl filtr paliwa i sonda bo moja juz umiera. W poniedzialek jeszcze wymienie uszczelke pod pokrywa zaworow itp. Przy okazji malowania cale auto jeszcze pojdzie do polerki i wtedy tez wrzuce nowe foty juz na letnich kapciach. Niestety troche wydatkow sie nazbieralo i na razie nie wrzucam nic nowego. Wazne zeby wszystko bylo tip-top a potem nastepne zmiany.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
DAREX

Post autor: DAREX »

To jak już dajesz auto do lakiernika to zrób nadkola :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

DAREX pisze:To jak już dajesz auto do lakiernika to zrób nadkola :mrgreen:
Jakby mi nie przyszlo oc do placenia w tym miesiacu to byl zrobil :lol: Nawalilo mi sie tyle wydatkow w tym miesiacu ze 4000 nie moje wiec niestety na razie nie ma siana zeby robic nadkola ;/
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

tak to jest jak nie urok to sraczka :evil:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ile dałeś za sonde ?? bo mi tez padła.. :P :zdziwko: :zdziwko:
Obrazek
Pablo

Post autor: Pablo »

franz3xxi pisze:ile dałeś za sonde ?? bo mi tez padła.. :P :zdziwko: :zdziwko:
ze sie tak wtrace to ja rok temu dałem 350zł z wymianą za ori BMW
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

franz3xxi pisze:ile dałeś za sonde ?? bo mi tez padła.. :P :zdziwko: :zdziwko:
280 z Boscha jak widac ;)
k64
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: k64 »

s38 pisze:
DAREX pisze:To jak już dajesz auto do lakiernika to zrób nadkola :mrgreen:
Jakby mi nie przyszlo oc do placenia w tym miesiacu to byl zrobil :lol: Nawalilo mi sie tyle wydatkow w tym miesiacu ze 4000 nie moje wiec niestety na razie nie ma siana zeby robic nadkola ;/
jakie oznaki miales popsutej sondy? czy moze 0 napiecia pokazywala albo pokazywala np. maly skok napiec (za maly?) , czy tylko spalanie wieksze bylo czy silnik chodzili jak mustang 66` :roll: - sorki za ot.
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia ;) / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B :)
www.k64.pl BMW Performance
Obrazek
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

k64 pisze: jakie oznaki miales popsutej sondy? czy moze 0 napiecia pokazywala albo pokazywala np. maly skok napiec (za maly?) , czy tylko spalanie wieksze bylo czy silnik chodzili jak mustang 66` :roll: - sorki za ot.
Na kompie pokazywalo walnieta sonde, spalanie ciut wyzsze i gorsze przyspieszenie, jakby chcial jechac a nie umial, czasami wracalo do normy ale potem juz caly czas slabiej chodzil i ogolnie jakis taki inny dzwiek silnika + czesto po wysprzegleniu falowanie obrotow przez kilka sekund az sie nie ustabilizuje. Kilku znajomych w m50b25 mialo identyczne objawy i w kazdym wypadku byla to sonda.

edit: wszystko juz wymienione i autko znowu smiga tak jak powinno :grin: wrocil zdrowy dzwiek silnika i przyspieszenie takie jak powinno byc :kolebka:
Awatar użytkownika
TargeT
Małopiszący

Post autor: TargeT »

Zajebista fura czasem mijam na drodze :bmw:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mam juz te czujniki ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
///Martucha

Post autor: ///Martucha »

Felga ACS jest miazga (gdybyś kiedyś chciał je sprzedać to daj znać do mojej takie właśnie chcę). Piękny silnik. Ogólnie bardzo mi się podoba. Bravo
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

///Martucha pisze:Felga ACS jest miazga (gdybyś kiedyś chciał je sprzedać to daj znać do mojej takie właśnie chcę). Piękny silnik. Ogólnie bardzo mi się podoba. Bravo
Dzieki ;) a felgi nie beda napewno na sprzedaz ;) aktualnie sa porozkrecane i poleruja sie na nowo. Autko dzisiaj rano odstawilem do lakiernika, malowanie przedniego zderzaka, dokladki.

[ Dodano: 9 Maj 2009, 14:42 ]
Fotka juz na letnich felgach po polerce. W przyszlym tygodniu musze jeszcze tylko zrobic czujnik dachu i jakby kogos interesowalo to autko bedzie do sprzedania poniewaz robie za duzo km, po roznych drogach - czesto nie na takie auto i potrzebuje czegos na co dzien, tego mi szkoda... a cabrio na takiej glebie i kolach jeszcze kupie ale jako drugi samochod.

Obrazek
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

piekna szkoda by byla ja sprzedawc!!!! :oops:
Zablokowany