touring jest zajebisty ludzie a ACS'a wiedzieli co robią. Moje 328 chętnie by się spotkało z twoją gdzieś na parkingu np. pod KFC

Przod poszedl jeszcze 10-12mm nizej dzieki poduchom z Z4 , ale brakuje jeszcze 10mm z tylu i jakies 30mm z przodu wiec i tak musze zawias na gwinta podmienic a ACS zostanie najwyzej na podmiane przy sprzedazy .Sławek pisze:nie przesadzaj mi nie wygląda to auto na kozę a wręcz przeciwnie bardzo fajnie stoi![]()
touring jest zajebisty ludzie a ACS'a wiedzieli co robią. Moje 328 chętnie by się spotkało z twoją gdzieś na parkingu np. pod KFC
Polecam ALPINE PDX 4.150 ale to i tak zależy ile floty masz zamiar wydaćM E R O pisze:Jak ktos liznal car audio moze mi poleci jakis wzmak ktory ruszy suba hertza 300rms i jakies 2x150rms z przodu?
Kurde 1,8k za piec ? Troche duzoprzemo820 pisze:Polecam ALPINE PDX 4.150 ale to i tak zależy ile floty masz zamiar wydaćM E R O pisze:Jak ktos liznal car audio moze mi poleci jakis wzmak ktory ruszy suba hertza DS250 i jakies 2x150rms z przodu?![]()
Wracając do tematu turaska to osobiście nie przepadam za E46 ale nie powiem że mi się nie podobają, jednak twój turasek ACS po prostu miażdży cyceGratuluje spontaniczności z jaką zadziałałeś żeby po niego się udać