[e46] ACS3 Touring -> daily car by MERO

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

nie przesadzaj mi nie wygląda to auto na kozę a wręcz przeciwnie bardzo fajnie stoi ;)

touring jest zajebisty ludzie a ACS'a wiedzieli co robią. Moje 328 chętnie by się spotkało z twoją gdzieś na parkingu np. pod KFC :twisted:
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Sławek pisze:nie przesadzaj mi nie wygląda to auto na kozę a wręcz przeciwnie bardzo fajnie stoi ;)

touring jest zajebisty ludzie a ACS'a wiedzieli co robią. Moje 328 chętnie by się spotkało z twoją gdzieś na parkingu np. pod KFC :twisted:
Przod poszedl jeszcze 10-12mm nizej dzieki poduchom z Z4 , ale brakuje jeszcze 10mm z tylu i jakies 30mm z przodu wiec i tak musze zawias na gwinta podmienic a ACS zostanie najwyzej na podmiane przy sprzedazy .

Zawsze mozna sie ugadac i jakiegos mini spota zrobic ;)
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ale Sławek ma już zimowy setup więc w tym sezonie to odpada... :P

A na 2013 to i ja się podstawię :) 3x touring :D Może być ciekawie :) :bmw:
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Tomek pisze: 3x touring :D Może być ciekawie :)
też bym sie moim Touringiem pojawił ,jak już koła lenie bede miał gotowe ,na wiosne :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

Tomek pisze:Ale Sławek ma już zimowy setup więc w tym sezonie to odpada... :P

ale jak to? przecież amelinium na zimę się jeszcze maluje :P
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Sławek pisze:
Tomek pisze:Ale Sławek ma już zimowy setup więc w tym sezonie to odpada... :P

ale jak to? przecież amelinium na zimę się jeszcze maluje :P
O nie, teraz to jestem w murzyńskiej dup... :P haha :D

Bo ja nie mam kółek :( I w ogóle... :/ Hehe
M E R O
Maniak forumowy

Zima co zrobic ja tez smigam juz w 50% na zimowce ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Kozacki turas a będzie jeszcze lepszy jak dojdzie ACS typIII w 19 na minus jak dla mnie wlepy na drzwiach i relingi poza tym prezentuje się świetnie i w dobrych pieniądzach to kupiłeś.
Obrazek
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Bacznie śledzę temat na RCSM i dobrze że auto trafiło w twoje ręce bo wiem, że coś dobrego z tego turasa wymodzisz.

Już auto się mega prezentuje.

Co do gleby.
Według mnie już fajnie jest koło spasowane ale wiem że tamte forum ryje banie i bd chciał zejść baaardzo nisko :)

Trzymam kciuki za mody no i mam nadzieję że spełnią się plany dotyczące foteli :)
Bd śledził temat :)

Pozdro wariacie.
M E R O
Maniak forumowy

Co do kasy za ACSa to ani duzo ani malo. W sumie za robote blacharzowi dalem 500pln ( ustawienie maski, blotnika, pasa i zderzak)
Maska i blotnik w kolorze mnie troche pociagly po kieszeni .
Zderzak by sie przydal nowy bo ten troche jednak oberwal , duzo robilem sam wiec raz zostalo troche monety w kieszeni dwawiem co mam.

Na gotowo z pl blachami i kolami ACSa zamknalem sie w 30k ( wiadomo, jakies [na forum nie przeklinamy] z ASO, plyny , odmy i inne pierdy swoje kosztuja ).

Ktos moglby powiedziec ,ze jak za Mpakietowe e46 to troche duzo :wink:
Ale:

Duzym plusem jest to , ze po samochod bylem sam (od wlsciciela nie od kombinatora), ksiazka serwisowa na 140,000 k ( w pl wiekszosc ktore ogladalem mialy podobny przebieg , ale stan zuzycia podzespolow mowil co innego ) , no i duzo gratow ACSa (mniej lub bardziej trafionych/podobajacych sie )

Co dokola jak sie trafia jakies ACSIII w normalnej kasie to pomysle bo ciezko trafic a o odpowiednim et top mozna pomazyc :/ . Do siebie chcialem 9,5 na tyl 18 typII to przez pol roku znalazlem u szwabow jedna sztuke za jedyne 300euro.

Aktualnie walcze z audio bo jak wiadomo tunery BM54 beckera to tragedia . U mnie padla jedna koncowka mocy . Uzywka jedyne 1000pln .

Mozna reanimowac tuner za 250pln wymieniajac koncowki , ale ja ciaglesobierobie podgore wiec......

Beda 4ry wyjscia RCA i do tego osobny piecyk , a nie jakies smieszne 4x20w :roll: .

Jak ktos liznal car audio moze mi poleci jakis wzmak ktory ruszy suba hertza 300rms i jakies 2x150rms z przodu?
Obrazek
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Ciekawe jakby wyglądał Twój turas z Yakima :d
M E R O
Maniak forumowy

Nie wiem , ale dzieki za pomysla , moze cos pomyslimy ;)
Obrazek
przemo820
Zaawansowany forumowicz

Post autor: przemo820 »

M E R O pisze:Jak ktos liznal car audio moze mi poleci jakis wzmak ktory ruszy suba hertza 300rms i jakies 2x150rms z przodu?
Polecam ALPINE PDX 4.150 ale to i tak zależy ile floty masz zamiar wydać :wink:
Wracając do tematu turaska to osobiście nie przepadam za E46 ale nie powiem że mi się nie podobają, jednak twój turasek ACS po prostu miażdży cyce :mrgreen: Gratuluje spontaniczności z jaką zadziałałeś żeby po niego się udać :bmw:
M E R O
Maniak forumowy

przemo820 pisze:
M E R O pisze:Jak ktos liznal car audio moze mi poleci jakis wzmak ktory ruszy suba hertza DS250 i jakies 2x150rms z przodu?
Polecam ALPINE PDX 4.150 ale to i tak zależy ile floty masz zamiar wydać :wink:
Wracając do tematu turaska to osobiście nie przepadam za E46 ale nie powiem że mi się nie podobają, jednak twój turasek ACS po prostu miażdży cyce :mrgreen: Gratuluje spontaniczności z jaką zadziałałeś żeby po niego się udać :bmw:
Kurde 1,8k za piec ? Troche duzo :mrgreen: :wink: . Myslalem , raczej o jakiejs budzetowej zabudowie .
Przelecialem cale allegro i ciezko znalez cos co ma min 4x100 w RMS'ie ;/

Rozgladalem sie tez za jakimis przodami no i sa 3 opcje

Morele T6 ( wie ktos czy to serio tak gra jak pisza?? )
Hertz hsk165 (troche sie boje hertzow bo jeszcze nie slyszalem)
HiFonics TS 6.2C ( cena fajna )
Obrazek
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

poleca wzmacniacz firmy FLI to podfirma Vibe sam mam taki i daje rade, na prrzod polecam firme vibe co do hertz to dobra firma szeroko stosowana wsrod milosnikow VW
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Zablokowany