O i jaka ładna "kierowniczka"

laczków już nie będziemy komentować

Zmień jak najszybciej te okropne lampy z tyłu i wrzuć tam pomarańczki. I w środku zamontuj sobie OBC... A i pozaślepiaj dziury w zderzakach

x2krzyq pisze:![]()
![]()
![]()
Powoli zaczynam mieć tego samochodu dość ;d
z pozdrowieniami, Twoja kochana dziewczyna <3![]()
![]()
No własnie widze jak Twoje wygladaja, poradz mi czym i jak to zrobiłeś bo naprawde sa śliczneManiekCSL pisze:Bardzo mnie to cieszy że ogarniasz to autko a nie idziesz po najmniejszej lini oporu czyli kupić już gotowe, zrobione
A jaka potem będzie satysfakcja
Lampki jak przyjdą koniecznie wypoleruj na lustro, wyglądają wtedy miodzio!
No Moloch musisz wybaczyć ta sesja musiałem ratować honor mojego auta i pokazać że nie jest takie złeMoloch pisze:Jaaaaaaaaaaa Didik ale masz minusa![]()
!!!!
I nie zadzwonił na wspulną sesyjkę.... Foch jak z tąd na konieć świata![]()
No i kto teraz powie że bunia jest zmęczona czasem? mówiłem że mam okazję ją non stop oglądac i jest śliczna
SpokoDidik pisze:No bo Ty do tego Tomek masz inne podejscie ja najpierw wymieniam to co mnie najbardziej gryzie, halogeny wpadna szybko a zderzak M/// na zime by nie zdał egzaminu![]()
Wszystko bedzie zrobione, to tyle z mojej strony, spotkamy sie znów gdzieś na spocie jak auto bedzie gotowe i wtedy je ocenisz, teraz to niema sensu bo sam doskonale wiem że jest jeszcze troche do zrobienia