[E36] 318is Coupe by Didik
No i teraz konkret fotki I teraz widać co jest w środku środek mi się bardzo podoba - zostaw czarne siedzenia (tylko sobie zrób renowacje skóry)
O i jaka ładna "kierowniczka" Naprawdę ładna (dawałeś obszyć?)
laczków już nie będziemy komentować
Zmień jak najszybciej te okropne lampy z tyłu i wrzuć tam pomarańczki. I w środku zamontuj sobie OBC... A i pozaślepiaj dziury w zderzakach (gdzieś stracił halo)
O i jaka ładna "kierowniczka" Naprawdę ładna (dawałeś obszyć?)
laczków już nie będziemy komentować
Zmień jak najszybciej te okropne lampy z tyłu i wrzuć tam pomarańczki. I w środku zamontuj sobie OBC... A i pozaślepiaj dziury w zderzakach (gdzieś stracił halo)
Felgi dostałem za pomoc koledze z dobrymi oponami więc sprzedam same felgi opony mi zostana na 17 Motorsporty
Zastanawiam sie jeszcze które motorsporty beda lepiej wygladac
Normalnie przez lato jeździłem na tych felgach
ale opony sie już skończyły przeszłem na zimówki i na drugi dzień dostałem te felgi
Pośmigam do sniegu i na wiosne M///
Kierownice w takim stanie kupiłem
A co do foteli to musze z Molochem skoczyć do jastrzebia tam skad on brał te renoskóry
Halogeny stłukłem własno ręcznie bo to były cleary (żeby broń boże nie wpadły do innej E36)
Hehe tylne lampy maja szczęscie że są mi niezbedne do jazdy
No na lampy czekam są już zamówione Ori Pomarańczki wraz z kierunkami bocznymi
Na wiosne przyjdzie nowy zderzak M///
i musze kupić tylnia zaślepke
I pomalować ja gdzie niegdzie
Zastanawiam sie jeszcze które motorsporty beda lepiej wygladac
Normalnie przez lato jeździłem na tych felgach
ale opony sie już skończyły przeszłem na zimówki i na drugi dzień dostałem te felgi
Pośmigam do sniegu i na wiosne M///
Kierownice w takim stanie kupiłem
A co do foteli to musze z Molochem skoczyć do jastrzebia tam skad on brał te renoskóry
Halogeny stłukłem własno ręcznie bo to były cleary (żeby broń boże nie wpadły do innej E36)
Hehe tylne lampy maja szczęscie że są mi niezbedne do jazdy
No na lampy czekam są już zamówione Ori Pomarańczki wraz z kierunkami bocznymi
Na wiosne przyjdzie nowy zderzak M///
i musze kupić tylnia zaślepke
I pomalować ja gdzie niegdzie
- ManiekCSL
- Zaawansowany forumowicz
Bardzo mnie to cieszy że ogarniasz to autko a nie idziesz po najmniejszej lini oporu czyli kupić już gotowe, zrobione
A jaka potem będzie satysfakcja
Lampki jak przyjdą koniecznie wypoleruj na lustro, wyglądają wtedy miodzio!
Moje BMW: http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11734
Kaper,
Tak jakbyś trafił bo podsufitki niema ponieważ jest w trakcie obszywania na czarno
hateHer,
Co Ty robisz na BTS ??:D
Haha
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 11:00 ]
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 11:06 ]
No a jakby Twoja sliczna Ieska uczestniczyła w tej sesji to moje auto dalej zostawało by w cieniu i było T.R.A.G.I.C.Z.N.E
Nastepna sesja razem
Tak jakbyś trafił bo podsufitki niema ponieważ jest w trakcie obszywania na czarno
hateHer,
Co Ty robisz na BTS ??:D
Haha
x2krzyq pisze:
Powoli zaczynam mieć tego samochodu dość ;d
z pozdrowieniami, Twoja kochana dziewczyna <3
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 11:00 ]
No własnie widze jak Twoje wygladaja, poradz mi czym i jak to zrobiłeś bo naprawde sa śliczneManiekCSL pisze:Bardzo mnie to cieszy że ogarniasz to autko a nie idziesz po najmniejszej lini oporu czyli kupić już gotowe, zrobione
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 11:06 ]
No Moloch musisz wybaczyć ta sesja musiałem ratować honor mojego auta i pokazać że nie jest takie złeMoloch pisze:Jaaaaaaaaaaa Didik ale masz minusa !!!!
I nie zadzwonił na wspulną sesyjkę.... Foch jak z tąd na konieć świata
No i kto teraz powie że bunia jest zmęczona czasem? mówiłem że mam okazję ją non stop oglądac i jest śliczna
No a jakby Twoja sliczna Ieska uczestniczyła w tej sesji to moje auto dalej zostawało by w cieniu i było T.R.A.G.I.C.Z.N.E
Nastepna sesja razem
Te zdjęcia i tak nic nie zmieniły Dla mnie dalej ten samochód nie jest super utrzymany i śmierdzi chininą... Lepiej by było gdybyś robił pewne etapy przy samochodzie. Np. najpierw przód, potem tył i środek... A nie że wymieniłeś lampy z przodu a halogenów nie ma, środek niezrobiony, tył ruszony i też lipa Ale to tylko moje zdanie Wiadomo że każdy robi jak uważa za stosowne i jak mu się podoba
Mi osobiście dalej się nie podoba
Mi osobiście dalej się nie podoba
Tomek,
Pokaż mi jedną rzecz w aucie która konkretnie smierdzi Ci chinina
Lampy tył sobie odpuść bo jak już napisałem czekam na Ori
Tak jak napisałem bardzo mi przykro że niemam od razu tysiaka na włożenie do auta
Auto robie powoli i wkładam do niego całe serce i to by było na tyle
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 12:22 ]
a halogenów szukam jakiś z używki w okolicach
Pokaż mi jedną rzecz w aucie która konkretnie smierdzi Ci chinina
Lampy tył sobie odpuść bo jak już napisałem czekam na Ori
Tak jak napisałem bardzo mi przykro że niemam od razu tysiaka na włożenie do auta
Auto robie powoli i wkładam do niego całe serce i to by było na tyle
[ Dodano: 1 Listopad 2011, 12:22 ]
a halogenów szukam jakiś z używki w okolicach
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł
Rozumiem Cię Bo sam nie mam kokosów do wkładania do auta...
Ale może lepiej by było gdybyś robił coś po kolei a nie tak jak teraz, że w każdym miejscu auto jest dłubnięte a nigdzie nie skończone Ale to tylko moje zdanie jak mówię...
Bo gdybyś np zrobił przód na cacy... Zderzak, halogeny, lampy już masz Potem wziął się za tył czyt. zaślepka do zderzaka, lampy To wtedy miałoby ręce i nogi a tak jak narazie jest to jedna wielka zbieranina wszystkiego co się da i to jeszcze tak że się nawet kupy nie trzyma
A to że piszę Ci taki komentarz nie znaczy że auto nie ma potencjału, bo ma co widać na przykładzie for fittera ale niech te mody mają jakiś określony cel a nie zaczynasz i brak końca
Wierzę że w końcu ogarniesz auto tak jak chcesz
Ale może lepiej by było gdybyś robił coś po kolei a nie tak jak teraz, że w każdym miejscu auto jest dłubnięte a nigdzie nie skończone Ale to tylko moje zdanie jak mówię...
Bo gdybyś np zrobił przód na cacy... Zderzak, halogeny, lampy już masz Potem wziął się za tył czyt. zaślepka do zderzaka, lampy To wtedy miałoby ręce i nogi a tak jak narazie jest to jedna wielka zbieranina wszystkiego co się da i to jeszcze tak że się nawet kupy nie trzyma
A to że piszę Ci taki komentarz nie znaczy że auto nie ma potencjału, bo ma co widać na przykładzie for fittera ale niech te mody mają jakiś określony cel a nie zaczynasz i brak końca
Wierzę że w końcu ogarniesz auto tak jak chcesz
No bo Ty do tego Tomek masz inne podejscie ja najpierw wymieniam to co mnie najbardziej gryzie, halogeny wpadna szybko a zderzak M/// na zime by nie zdał egzaminu
Wszystko bedzie zrobione, to tyle z mojej strony, spotkamy sie znów gdzieś na spocie jak auto bedzie gotowe i wtedy je ocenisz, teraz to niema sensu bo sam doskonale wiem że jest jeszcze troche do zrobienia
Wszystko bedzie zrobione, to tyle z mojej strony, spotkamy sie znów gdzieś na spocie jak auto bedzie gotowe i wtedy je ocenisz, teraz to niema sensu bo sam doskonale wiem że jest jeszcze troche do zrobienia
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł
Master Sport 420zł
Master Sport 550zł
Spoko poczekam do wiosnyDidik pisze:No bo Ty do tego Tomek masz inne podejscie ja najpierw wymieniam to co mnie najbardziej gryzie, halogeny wpadna szybko a zderzak M/// na zime by nie zdał egzaminu