Ja niestety odpadam - jutro idę do roboty na dyżur a w niedzielę ,a, wizytę na policji we Wrocku (zbyt długo żeby tłumaczyć o co kaman - ale od razu mogę powiedzieć, że jakiś debil się podemnie podszył i napadł na policjanta )
kristoffson pisze:całą ekipą wyglądało by efektowniej ale to moje zdanie tylko
No przecież wam to s1ralf tłucze przez kilka postów ale wszyscy go zlewają... a moim zdaniem miał naprawdę świetny pomysł z tym Kauflandem, bo tam by przyjechały rybnik z ekipą a jastrzębie z drugiej strony, dodatkowo osoby z wodzisławia i okolic nie musiuały by jechać specjalnie do Jastrzębia, a na WOŚP był by efektowny wjazd
A co z zagłębiem?Deklaracja była wielka a tu przed wyjazdem cisza!!!Będzie jakaś zbiórka,czy też "każdy" sam we własnym zakresie?Nie znam jeszcze za dobrze okolic i z miłą chęcią bym wolał jechać z całą grupa.
bambucza78 pisze:A co z zagłębiem?Deklaracja była wielka a tu przed wyjazdem cisza!!!Będzie jakaś zbiórka,czy też "każdy" sam we własnym zakresie?Nie znam jeszcze za dobrze okolic i z miłą chęcią bym wolał jechać z całą grupa.
Zapraszam na ¯ory tam Cię chłopaki poprowadzą.
Ja będę jechał z Jastrzębia, bo An! raczej nie będzie. Ja wpadnę, ale na krótko i dzida na PolSl
Dobra panie i panowie Jeśli nie da się jakoś tego zorganizować z tym wodziem to zrobimy to tak:
8:45-8:50(tak by jastrzębie jeśli będą chętnie dali rade dojechać) Zbiórka Wodzisław kaufland
Spotykamy się tam a dalej jedziemy już prosto na WOŚP, tak że wszyscy chętni na wodzisław zjawiamy się w wyżej ustalonym punkcie, mam nadzieję że Jastrzębie i reszta także skusi się na to by na WOŚP wjechać całą jedną wielką grupą
Dobra moloch, jutro się okaże. Ja jestem jak najbardziej za, tylko mam nadzieje, że reszta osób z jastrzębia również się skusi I że nie będzie jakiegoś " "
Słuchaj sprawa wygląda tak. ja jeszcze rano będe dzwonił albo do Pazury albo do kogoś kto tam będzie na zbiórce w jastrzębiu, najlepiej zapiszcie sobie moj nr w razie czego 725873811. Dodatkowo będę dzwonił do ludzi ze stron rybnika czy na pewno pojadą. Tak że spokojnie wszystko ogarne