Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..
AMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.
AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za Musimy tak zrobić Mi pasuje piątek lub sobota.
Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..
AMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.
AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za Musimy tak zrobić Mi pasuje piątek lub sobota.
Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa
Nie no, propozycja jest zaje***ta, także ja się piszę jak coś a co do terminu mi pasuje pt popołudnie, a reszta weekendu obojętnie o której pozdro
ten łikend odpadam, bo zaraz jadę do mechanika i zostawiam tam bunię do poniedziałku będzie się fachowo konserwować. Także jak coś to miłego podróżowania.
AMI E46 pisze:Także jak coś to miłego podróżowania
Wielka szkoda ,że cię nie będzie..
AMI E46 pisze:spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne
(zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa
Ja proponuję zrealizować ten plan w sobotę. Spotkać się wczesniej np ok 13 i w drogę. Na koniec możemy zjechać do bielska na jakiś podwieczorek? Propozycje mile widziane
P.S. Traktujmy ten wypad poważnie bez względu na pogodę co wy na to ziomale?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
peter9997 pisze:Daniel Twojego sedanika widzialem po leclerc'kiem w j-biu w ruchu ladnie sie prezentuje
Dzięki Przede mną jeszcze sporo roboty przy autku Do zobaczenia na spocie
Teraz tak ruszylem muzgiem, przeciez ja w sobote pracuje do 15:00
Ewentualnie podskocze we pozniejsze godziny, piatek, sobota, niedziela jesli ktos by sie zdecydowal