Spot Śląsk Cieszyński
-
- Małopiszący
Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
AMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.
Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za Musimy tak zrobić Mi pasuje piątek lub sobota.AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dzięki Jeśli będzie jakaś możliwość to wpadnę chętnie Byleby info było w miarę szybkowhucrew pisze:Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
whucrew pisze:Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastaneAMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za Musimy tak zrobić Mi pasuje piątek lub sobota.AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa
Nie no, propozycja jest zaje***ta, także ja się piszę jak coś a co do terminu mi pasuje pt popołudnie, a reszta weekendu obojętnie o której pozdro
Wielka szkoda ,że cię nie będzie..AMI E46 pisze:Także jak coś to miłego podróżowania
Ja proponuję zrealizować ten plan w sobotę. Spotkać się wczesniej np ok 13 i w drogę. Na koniec możemy zjechać do bielska na jakiś podwieczorek? Propozycje mile widzianeAMI E46 pisze:spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne
(zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa
P.S. Traktujmy ten wypad poważnie bez względu na pogodę co wy na to ziomale?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Dzięki Przede mną jeszcze sporo roboty przy autku Do zobaczenia na spociepeter9997 pisze:Daniel Twojego sedanika widzialem po leclerc'kiem w j-biu w ruchu ladnie sie prezentuje
Teraz tak ruszylem muzgiem, przeciez ja w sobote pracuje do 15:00
Ewentualnie podskocze we pozniejsze godziny, piatek, sobota, niedziela jesli ktos by sie zdecydowal
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
-
- Małopiszący