Spot Śląsk Cieszyński

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
damian081992
Małopiszący

Post autor: damian081992 »

juz touringa nie pamieta :P wpadne znów jak tylko bd mógł :)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane :-)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..
AMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.
AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol :) kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za :bmw: Musimy tak zrobić :bmw: Mi pasuje piątek lub sobota.

Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa :wink: :bmw:
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

whucrew pisze:
Daniel pisze:Siemka. Bylem pod samolotem o 15:10 lecz nikogo juz lub nikogo nie bylo, a szkoda. Mam nadzieje ze innym razem was zastane
Hej Daniel widziałem cię dzisiaj w Pawlakach. Mega masz to czerwone e36. I zapraszam w naszym imieniu. Myślę ,że w tym tygodniu coś wypali..
Dzięki :) Jeśli będzie jakaś możliwość to wpadnę chętnie :) Byleby info było w miarę szybko :)
peter9997
Zaawansowany forumowicz

Post autor: peter9997 »

whucrew pisze:
AMI E46 pisze:Rybi dom w Czechach był ktoś ??? fajne miejsce na wypad z rodzina ,młodszym siostra,bratem, lub jak kogoś po prostu kręcą ryby lub akwarystyka, wstęp kilka kć. czeskich a fajnie tam jest.
AMI E46 pisze:poniedziałek 11 Listopada jeździmy ???
proponuje; spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne (zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol :) kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa. co na to z rejestracja SCI na początku ??? godzina 15 pod samolotem , na spokojnie .
Damian propo jest perfekcyjne ale musimy się na to wcześnie umówić. Ja jestem całkowicie za :bmw: Musimy tak zrobić :bmw: Mi pasuje piątek lub sobota.

Wszyscy chętni pisać jak wam pasuje. Ale raz, dwa :wink: :bmw:

Nie no, propozycja jest zaje***ta, także ja się piszę jak coś ;) a co do terminu mi pasuje pt popołudnie, a reszta weekendu obojętnie o której :) pozdro :bmw:
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

piatek popoludniu niezła opcja na spot :) tez bym postarał sie dokulac :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
AMI E46
Zaawansowany forumowicz

Post autor: AMI E46 »

ten łikend odpadam, bo zaraz jadę do mechanika i zostawiam tam bunię do poniedziałku :( będzie się fachowo konserwować. Także jak coś to miłego podróżowania.
whucrew
Maniak forumowy

Post autor: whucrew »

AMI E46 pisze:Także jak coś to miłego podróżowania
Wielka szkoda ,że cię nie będzie..

AMI E46 pisze:spot pod samolotem potem równica kilka fotek potem Wisła czarne
(zapora) Wisła malinka(Skocznia) Salmopol :) kilka zdjęć +ewentualny spacer miła wyprawa
Ja proponuję zrealizować ten plan w sobotę. Spotkać się wczesniej np ok 13 i w drogę. Na koniec możemy zjechać do bielska na jakiś podwieczorek? Propozycje mile widziane :bmw:

P.S. Traktujmy ten wypad poważnie bez względu na pogodę co wy na to ziomale?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
peter9997
Zaawansowany forumowicz

whucrew pisze: P.S. Traktujmy ten wypad poważnie bez względu na pogodę co wy na to ziomale?
ja od pt popołudnia do niedzieli wieczór jestem free, także pogoda nie gra roli :P
AMI E46
Zaawansowany forumowicz

Post autor: AMI E46 »

jak mi mechanik auto odda w sobotę, a strasznie go oto prosiłem to wpadnę
peter9997
Zaawansowany forumowicz

AMI E46 pisze:jak mi mechanik auto odda w sobotę, a strasznie go oto prosiłem to wpadnę
daj do niego telefon, zrobie mu taki hot line :) ze autko bedziesz mial w 3h ogarniete i do odbioru :D
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Jak cos to podjade pod samolot bo reszte weekendow az do sylwestra mam zaplanowane, jedynie moge sie urwac na pare chwil na jakis spot.
peter9997
Zaawansowany forumowicz

Daniel Twojego sedanika widzialem po leclerc'kiem w j-biu w ruchu :D ladnie sie prezentuje :bmw:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

peter9997 pisze:Daniel Twojego sedanika widzialem po leclerc'kiem w j-biu w ruchu :D ladnie sie prezentuje :bmw:
Dzięki :mrgreen: Przede mną jeszcze sporo roboty przy autku :) Do zobaczenia na spocie :)

Teraz tak ruszylem muzgiem, przeciez ja w sobote pracuje do 15:00
Ewentualnie podskocze we pozniejsze godziny, piatek, sobota, niedziela jesli ktos by sie zdecydowal :-)
damian081992
Małopiszący

Post autor: damian081992 »

Panowie robimy jutro cos z tym wypadem albo jakiś spot? Mi pasuje np o 15 :) piszcie propozycje :mrgreen:
ODPOWIEDZ