Juz przegraliscie Franz was zadepcze, Krzys miedzy nogami przeleci, ja z Tomkiem bedziemy taranowac, zawodowego Zawiasa bramkarza mamy wiec mamy puchar w keiszeni hahahahahaha
adamwsb pisze:Juz przegraliscie Franz was zadepcze, Krzys miedzy nogami przeleci, ja z Tomkiem bedziemy taranowac, zawodowego Zawiasa bramkarza mamy wiec mamy puchar w keiszeni hahahahahaha
Zgadzam sie...
Zawias mozesz napisac na waszym forum zeby wyslali nam odrazu ten puchar... HAHA
ja z wami zagram niema problemu nie jestem w sumie klubowiczem Vabika wiec ok , nie widze w tym zadnej kontrowersi a zabawa bedzie przednia tylko chcialbym abysmy powaznie podeszli do tego turnieju i zgarneli 1 pule
Stary my juz mamy te 1 miejsce nawet grac nie musimy... Zreszta zobaczysz nasze postury i sam powiesz haha... No to Zawias musimy cie werbowac do BTS'u
a bedziesz w aucie siedzial?? Ja zawsze daje z siebie maksimum No i pierwsze miejsce wchodzi w gre jak najbardziej Choc nie wiem jak gra adam, franz, tomek
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Ale nie o takie koszenie mi szlo...
Nie lubie grac ostro... Szlo mi ze kosze=dobra gra hehe...
Spoko ja podchodze jak najbardziej powaznie do turnieju... BTS musi pokazac ze jest dobry