VABIK CUP

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Juz przegraliscie :twisted: Franz was zadepcze, Krzys miedzy nogami przeleci, ja z Tomkiem bedziemy taranowac, zawodowego Zawiasa bramkarza mamy wiec mamy puchar w keiszeni hahahahahaha
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

adamwsb pisze:Juz przegraliscie :twisted: Franz was zadepcze, Krzys miedzy nogami przeleci, ja z Tomkiem bedziemy taranowac, zawodowego Zawiasa bramkarza mamy wiec mamy puchar w keiszeni hahahahahaha
Zgadzam sie... :D

Zawias mozesz napisac na waszym forum zeby wyslali nam odrazu ten puchar... HAHA :P :D
adamwsb

hahahahah jak nazie mamy przewage psychologiczna hahaahahah
Ostatnio zmieniony 2007-07-10, 19:58 przez adamwsb, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
Maniak forumowy

HAHAHAHAH... A pewnie kazdy z nas w sobote popije i 22 bedziemy zdychac... :D hahahaha
adamwsb

hahahaha a ja biegac nie umiem hahahahaha za slaba kondycha :P
Tomek
Maniak forumowy

Ja nie mam problemu... ostatnio caly mecz z amatorka rybnicka gralismy na pelnym boisku i nic :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

adam to trenuj juz :D:D

Ja sobie gram co tydzien wiec z kondycja jest ok ;) Moze jakies rezerwy by sie przydaly :D:D

Kto nie przyjedzie i nie pokaze mi L4 to wywalam z forum :twisted: :twisted: Hehe :P:P:P

Trzeba zbierac pucharki. Ja juz jeden zgarnalem wiec teraz kolej na klubowy puchar :D A kto go bedzie mial w domu?? :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

EEEE tam... e30fast musi dac do klubu 2 opony ktore wygral :D haha... Zbiera sie tego :D hehe...
zawias

Post autor: zawias »

ja z wami zagram niema problemu nie jestem w sumie klubowiczem Vabika wiec ok , nie widze w tym zadnej kontrowersi a zabawa bedzie przednia tylko chcialbym abysmy powaznie podeszli do tego turnieju i zgarneli 1 pule :wink: :twisted:
Tomek
Maniak forumowy

Stary my juz mamy te 1 miejsce nawet grac nie musimy... Zreszta zobaczysz nasze postury i sam powiesz :D haha... No to Zawias musimy cie werbowac do BTS'u :) :D
zawias

jesli macie jakies ciekawe propozycje to czemu nie ale nie robmy oT pogadamy na turnieju :wink: poznacie mnie po felgach :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a bedziesz w aucie siedzial?? Ja zawsze daje z siebie maksimum :) No i pierwsze miejsce wchodzi w gre jak najbardziej ;) Choc nie wiem jak gra adam, franz, tomek ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Ja to kosze rowno... Nie ma obaw :) Duzo osob sie mnie pytalo gdzie gram w klubie a tu lipa... Nigdzie :P
zawias

bez koszenia mi prosze , beda sedziowie a w 4 w polu bedzie nam sie ciezej grac ... jeszcze raz prosze o powazne podejscie do sprawy :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Ale nie o takie koszenie mi szlo...
Nie lubie grac ostro... Szlo mi ze kosze=dobra gra :D hehe...
Spoko ja podchodze jak najbardziej powaznie do turnieju... :) BTS musi pokazac ze jest dobry :D
ODPOWIEDZ