Allegro...
Kod: Zaznacz cały
Wracając do kupejki Diabla...
Ulepił koleś niezłe cudo.
Fakt faktem, wygląda jak po lifcie, ale maska jest przedliftowa :P
Pozatym jak samochód mial El Diablo to mlaskaliscie jak poj..bani , teraz auto moim zdaniem z tym przodem wyglada duzo lepiej i na wiekosci forum opisujecie ze cudo/strup itp. Nie wiem jak wygladaly w samochodzie , podluznice oraz fartuchu po dzwonie , ale po zdjeciach groznie to nie wyglada i podejrzewam ze polowa samochodów z forum byla bita podobnie a wlasciciele nawet o tym nie wiedza i zyja w przekonanniu ze maja bezwypadkowe auta.
Napewno nikt tam cwiartek nie wstawial , wiec nie widze powodu czemu taka akcje na forach robicie. Jedyne z czym koles polecial to przebiegiem bo pewnie ma wiekszy oraz z opcja bezwypadkowe.
Kod: Zaznacz cały
Jedynym wyjściem jest opisanie tego na każdym forum :) Wrzucić foto auta przed i po i przestrzec ludzi przed zakupem tego zlepa
P.s Mam wrazenie ze niektroym zal dupe sciska ze koles kupil tanio auto , zrobil dobrze i teraz sprzeda za dobra kase i zarobi
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
chyba chodzi tu o nic więcej jak o informacje o autku... czyli przebieg i bezwypadek... a chyba noname przyznasz że takie informacje powinien znać ktoś, kto jest nią zainteresowany, tymbardziej z grona forumowiczy i miłośników marki...
ze swojej strony mogę zapewnić, że do wypadku autko było w bardzo dobrej kondycji, sam zastanawiałem się po stłuczce czy by nie robić jej "po lifcie" właśnie z uwagi na stan ogólny... trafiła się 330-stka i tylko dlatego sprzedałem 328-mkę
ze swojej strony mogę zapewnić, że do wypadku autko było w bardzo dobrej kondycji, sam zastanawiałem się po stłuczce czy by nie robić jej "po lifcie" właśnie z uwagi na stan ogólny... trafiła się 330-stka i tylko dlatego sprzedałem 328-mkę
39 tysi to dosc sporo
dostalem odpowiedz od kolesia
"Auto jest bezwypadkowe a przód po liftowy jest 100% ładniejszy od tego przed liftem dlatego też go zmieniłem.
Z cześciami nie mam problemu bo sprowadzam auta z Niemiec i wlasnie w taki sposob mam cały kompletny przód po lifcie. Ze starego przodu został mi obecnie tylko kompletny zderzak bo reszte cześci już sprzedałem bo części do COUPE schodzą jak swieze bułeczki.
Moje COUPE sprzedaje tylko z tego powodu ze za dwa miesiące się chajtam i z powodu takiej zmiany chcę się przesiaść na BMW tylko niestety kombi.....
Pozdrawiam. "
numer komórki tez mi podesłał
dostalem odpowiedz od kolesia
"Auto jest bezwypadkowe a przód po liftowy jest 100% ładniejszy od tego przed liftem dlatego też go zmieniłem.
Z cześciami nie mam problemu bo sprowadzam auta z Niemiec i wlasnie w taki sposob mam cały kompletny przód po lifcie. Ze starego przodu został mi obecnie tylko kompletny zderzak bo reszte cześci już sprzedałem bo części do COUPE schodzą jak swieze bułeczki.
Moje COUPE sprzedaje tylko z tego powodu ze za dwa miesiące się chajtam i z powodu takiej zmiany chcę się przesiaść na BMW tylko niestety kombi.....
Pozdrawiam. "
numer komórki tez mi podesłał
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz
Może ochrona konsumenta i konkurencji? Ciekawe co by gościu z tej e46 diabla odpowiedział na to, że teraz ktoś kupi od niego to auto specjalnie po to aby założyć sprawę o oszutwo i zwrot kilku tyś w związku z tym iż zaniżony przebieg i wypadkowa historia. Myślę, że odpowiednio sformułowana umowa przez kupującego dałaby mu na wstępie do myślenia, bo zazwyczaj tacy handlarze podstawiają odrazu swoje wzory umów.Przygoda pisze:sprawdzilem poczte i zadnej odpowiedzi z strony sprzedajacego na dwie moje wiadomosci ktore mu wyslalem
zastanawiam sie jak ta sprawe ewentualnie by zalatwila policja ... czy ktos inny sie tym zajmuje tego juz kurcze niewiem
A może wykonać tel do tego oszusta i zaproponować mu gratis kilka rys na lakierze za te zbicie 100tyś KM ? hehe
- MaRio-sKaTe
- Zaawansowany forumowicz