dział spotkania i zloty jako ogólno dostępny
dział spotkania i zloty jako ogólno dostępny
Witam wszystkich! Może nie mam dużo do powiedzenia na forum, ale często z niego korzystam i dostrzegłem pewną niedogodność, mianowicie jeśli ktoś chce zobaczyć kiedy są jakieś imprezy, zloty, spoty musi rejestrować się na forum i proponuję żeby opcja SPOTKANIA i zloty była dostępna bez rejestracji. Wiele znajomych chciało by znać jakies informacje na temat zlotu i wtedy wole im podać linka i mają kawę na ławę rozumiem, że może są tam zdjęcia których poza forumowiczami lepiej żeby nikt nie widział, ale można to pewnie jakoś ugryźć
Kolego pazura, jeżeli chodzi o zloty i imprezy ogolno dostepne to wszystko jest widoczne w portalu, chociażby impreza 1 majowa w Czeladzi, ostatnio nie miał sie kto zając portalem ale już jest człowiek odpowiedzialny który takich rzeczy bieżacych bedzie pilnowal, natomist jezeli chodzi o spoty bo pewnie w tym jest rzecz, to imprezy zarezerwowane nie tyle dla klubowiczow i przyjacieli ile do FORUMOWICZOW bo jak napisales wczesniej
Ale niech sie wypowiedza tez inni, takie moje zdanie
pazura87 pisze: rozumiem, że może są tam zdjęcia których poza forumowiczami lepiej żeby nikt nie widział
Ale niech sie wypowiedza tez inni, takie moje zdanie
Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 19:08 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Spoty to raczej prywatna rzecz reszta imprez jest ogolno dostepna, spoty rzadza sie innymi prawami, przeciez nie zabraniamy wpadac na nie nikomu, ale wiedza o tym co, gdzie, kiedy, i jakie beda atrakcje juz zarezerwowana tylko dla user'owpazura87 pisze:miałem na myśli bardziej SPOTY i ZLOTY żeby więcej ludzi miało dostęp do tego, IMPREZY rozumiem to rzecz bardziej prywatna
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: