dział spotkania i zloty jako ogólno dostępny

Dotyczące forum i użytkowników
pazura
Maniak forumowy

dział spotkania i zloty jako ogólno dostępny

Post autor: pazura »

Witam wszystkich! Może nie mam dużo do powiedzenia na forum, ale często z niego korzystam i dostrzegłem pewną niedogodność, mianowicie jeśli ktoś chce zobaczyć kiedy są jakieś imprezy, zloty, spoty musi rejestrować się na forum i proponuję żeby opcja SPOTKANIA i zloty była dostępna bez rejestracji. Wiele znajomych chciało by znać jakies informacje na temat zlotu i wtedy wole im podać linka i mają kawę na ławę :) rozumiem, że może są tam zdjęcia których poza forumowiczami lepiej żeby nikt nie widział, ale można to pewnie jakoś ugryźć
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Kolego pazura, jeżeli chodzi o zloty i imprezy ogolno dostepne to wszystko jest widoczne w portalu, chociażby impreza 1 majowa w Czeladzi, ostatnio nie miał sie kto zając portalem ale już jest człowiek odpowiedzialny :razz: który takich rzeczy bieżacych bedzie pilnowal, natomist jezeli chodzi o spoty bo pewnie w tym jest rzecz, to imprezy zarezerwowane nie tyle dla klubowiczow i przyjacieli ile do FORUMOWICZOW bo jak napisales wczesniej
pazura87 pisze: rozumiem, że może są tam zdjęcia których poza forumowiczami lepiej żeby nikt nie widział
:wink: :bmw: :bmw:

Ale niech sie wypowiedza tez inni, takie moje zdanie :cool:
Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 19:08 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

miałem na myśli bardziej SPOTY i ZLOTY żeby więcej ludzi miało dostęp do tego, IMPREZY rozumiem to rzecz bardziej prywatna :) no chyba, ze strona główna będzie taka informacyjna więc ok :)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

pazura87 pisze:miałem na myśli bardziej SPOTY i ZLOTY żeby więcej ludzi miało dostęp do tego, IMPREZY rozumiem to rzecz bardziej prywatna
Spoty to raczej prywatna rzecz :razz: reszta imprez jest ogolno dostepna, spoty rzadza sie innymi prawami, przeciez nie zabraniamy wpadac na nie nikomu, ale wiedza o tym co, gdzie, kiedy, i jakie beda atrakcje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: juz zarezerwowana tylko dla user'ow
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

wiem o co ci chodzi pazura i jestem też za tym, aby takie informacje były na portalu bez konieczności rejestracji...
Awatar użytkownika
Devil_Asia
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Devil_Asia »

zgadzam się z Pazura tego typu informacje nie powinny wymagac rejestracji- umowmy sie nie kazdy ma ochote sie rejestrowac a kto wie moze po spocie chcialby dolaczyc do grona uzytkownikow forum ;) Userow itd :P A tak ma ograniczony dostep do tych informacji :) :bmw: :bmw:
ODPOWIEDZ