[E36] Hamulce i zagadka, pytanie!!
[E36] Hamulce i zagadka, pytanie!!
Witam. Pisze bo mam pytanie,mianowicie chodzi o to że u mnie w aucie BMW E36 318I pijawiła się kontrolka z hamulcy, wszystko oki wiadomo hamulce mogą się zurzyć. Ale pytanioe z innej beczki na klockach jest czujnik zurzycia i tu pada pytanie!? czy to jest normalne że u mnie w aucie jest tylko z jednej strony? czyli str.kierowcy w od strony pasarzera nie ma nawet kostki gdzie ten czujnik podłączyć?? czy jest to normalne i w każdym tm modelu tak jest czy każde koło powinno mieć swój osobny czujnik?? jeśli ktoś by coś wiedzial w tym temacie byłbym bardzo wdzięczny za odp. i wyjaśnienia odnoście tego czujnika:)
Ostatnio zmieniony 2010-06-07, 11:09 przez Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
- Grzesiek_boss
- Małopiszący
- Kontakt:
aha, czyli to nie jest jakaś dziwna sprawa że w prawym przednim tego czujnika nie ma...ufff, to dobrze bo już myślałem że u mnie w aucie jest coś nie tak....i znowu jakieś problemy z tym będą...:D:) dzięki chłopaki:)
[ Dodano: 9 Maj 2010, 16:22 ]
a 2 sprawa, przykładowo chce zmieniać klocki i odrazu walnąć ten czjnik nowy bo tamten już wygląda tragicznie...i kolejne pytanie się rodzi w związku z tym, mianowicie, czy musze kupić jakieś klocki specjalne z tym czujnikiem czy ten czujnik przyczepia się gdzieś jakoś osobno?? a jeśli osobno to jak i gdzie? ma ktoś może jakiś rysunek albo coś w tym stylu jak to zrobić??
[ Dodano: 9 Maj 2010, 16:22 ]
a 2 sprawa, przykładowo chce zmieniać klocki i odrazu walnąć ten czjnik nowy bo tamten już wygląda tragicznie...i kolejne pytanie się rodzi w związku z tym, mianowicie, czy musze kupić jakieś klocki specjalne z tym czujnikiem czy ten czujnik przyczepia się gdzieś jakoś osobno?? a jeśli osobno to jak i gdzie? ma ktoś może jakiś rysunek albo coś w tym stylu jak to zrobić??
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING