co do dzisiaj to wszystko było robione na szybko, organizatorzy nawet nie przewidzieli palenia gumy w planie imprezy bo nie mieli pewności że przyjedziemy w sumie my sami nie wiedzieliśmy czy pojedziemy następnym razem jeśli mamy jechać na podobna imprezę to trzeba wcześniej się zdeklarować i uprzedzić organizatorów.
troche dziwnie nas zaczynają traktować , mysle ze to był ostatni wypad na dni jastrzębia zdroju , za rok proponuje zmienic miejscówke na taką w ktorej dadzą nam wiekszy namewr do popisu
Mimo wszystko nie było tak źle dużo ludzi się jednak pojawiło zawias dzięki za samotny twój przyjazd z waszej okolicy i dzięki tym wszystkim którzy się zjawili
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Marko pisze:fajnie że tyle osób się pojawiło, może jeszcze nie jest tak do końca źle z BTSem
Hehe a widzisz! Nigdy nie oceniaj dnia przed zachodem słońca czy jakoś ;p
Ale co do samej imprezy i traktowania Nas to lipa totalna..
Przemarsz przez miasto w żółwim tempie, krótkie przywitanie na stadionie i nara ;p
Powinno być bardziej widowiskowo i uroczyście.
Tragedii nie było bo ekipa dopisała i nie padało jak rok temu, ale faktycznie mógłby ktoś pogadać z organizatorami że jak chcą nas za rok powinni coś zmienić
ekipa dopisała, jak zawsze, przeważnie jest tak że mało osób się deklaruje ale przyjeżdża większość.
jak bym wiedział że tak nas potraktują to bym dupska z domu nie ruszał, tak nie może być, ciągnąłem ze sobą 3 auta (dzieki chłopaki za przybycie), i jak przed nimi wypadliście, każdy liczył na jakieś atrakcje a tu dupa blada.
byłem na tym "pochodzie: pierwszy raz i nie wiem czy nie ostatni...