[E46] Problem z e46 320d
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
[E46] Problem z e46 320d
Mam mały problem z e46 320d (150 KM) a mianowicie samochód nie odpala (kręci normalnie) nie jest to wina pompy paliwowej bo sprawdzałem. Paliwo nie dochodzi do listwy (jest 3/4 baku:P) wydaje mi się że nie mam w zaworze Ciśnieniowym prądu ale zawór jest dobry bo także sprawdzałem. Nie wiem co to może być ? Może pompka z baku ? Czekam na porady
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
w poniedziałek z Tym pokopie jeszcze ;p
[ Dodano: 4 Grudzień 2010, 13:45 ]
Radzio zapomniałem napisać ;p To był zawór Ciśnieniowy (miał zwore) auto pali itd. świeci mi jeszcze kontrolka z silnika na żółto świece żarowe mam też wymienione nie wiem co by to mogło być wiesz może ?
[ Dodano: 4 Grudzień 2010, 13:45 ]
Radzio zapomniałem napisać ;p To był zawór Ciśnieniowy (miał zwore) auto pali itd. świeci mi jeszcze kontrolka z silnika na żółto świece żarowe mam też wymienione nie wiem co by to mogło być wiesz może ?
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa