pazura87 pisze:lub ewentulanie jeszcze ta miejscówka co mario pisał, ale bez tego kuligu, bo pewnie malo chętnych bedzie
Tą miejscowke ktorą prezentowałem to trzeba było sie zainteresowac w tamtym tygodniu bo teraz to jest musztarda po obiedzie jakbym wiedzial na 100% ze wszystkim odpowiada to bym tam pojechal i oblukal wszystko i podejrzewam ze dalo by rade nawet bez tego zarcia z jej strony moze dala by sie namowic tylko na wypozyczenie terenu.
Poczekajmy na Marcina moze bedzie mial jakies fotki z tego miejsca ktore zaproponowal, i zdecydujmy cos w końcu bo jak tak bedziecie zwlekac to wogole nie dojdzie do niczego
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Mamy wybór... Miejscówka Marcina albo Gwaruś... Teraz tylko niech Marcin się dowie co i jak A jak nie wypali to widzimy się ponownie na Gwarusiu jak rok temu! impra była przednia
Netka, ma rację. Muchowiec jest git. Nie, że ja jestem z katowice i mi pasuje bo jak będzie gdzieś dalej to i tak na "slickach zimowych" nie pojadę. Wg mnie to nie ma sensu iść chyba do pubu czy pizzeri. Na wolnym powietrzu chyba najlepiej. Na ale to od was zależy wszystko. W Katowicach jest tyle miejsc, że hej. Muchowiec jest dobry. Patelnia tak samo. Skoro to jest ran na rok to chyba możemy trochę podjazdu odśnieżyć. Ktoś się zakopie to też będzie komu wypchać. Poza tym każdy może sobie miejscówke na swoje auto odśnieżyć i po problemie. Nie mam racji?
ahhh wbs, bedziemy łopatowac cala patelnię i rabać lód hehe waldi już pisał jak to wygląda Muchowiec, tez Marcin napisał ze bedzie raczej pełny, ale ta miejscówka Marcina jest ciekawa więc czekamy co wiecej napisze
pazura, wszystko spoko z tym, że pogoda się zmienia z dnia na dzień. Mi to obojętne gdzie to będzie. Mogę jechać i mogę też nie jechać.. to zależy gdzie to będzie.
jest zjazd z a4 od strony Gliwic do katowic przy 3 stawach., zjezdzasz pozniej znowu piersza w prawo i dojezdzasz do skrzyzowania swietlnego tam masz juz znaki na muchowiec i brynow w prawo
Tam jest duzy parking
Honik pisze:jest zjazd z a4 od strony Gliwic do katowic przy 3 stawach., zjezdzasz pozniej znowu piersza w prawo i dojezdzasz do skrzyzowania swietlnego tam masz juz znaki na muchowiec i brynow w prawo
Tam jest duzy parking
i tak trzeba bedzie zrobic zbiorke w jakims taktycznym miejscu dla ludzi bez poczucia kierunku....takich jak ja
Jeżli chodzi o Muchowiec, to ten teren jest prawie na 100% pewny. Oprócz komunikacji miejskiej jeżdżą tam także eLki i jazdy egzaminacyjne- więc zawsze droga musi być przejezdna. A o ludzi bym się nie martwił- zimą ich tam za dużo nie ma.