Opłatek BTS'u 2010

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Ariel

Post autor: Ariel »

Tomek pisze:Ekipa zawsze się znajdzie i nawet gdy będzie miała 50km w jedną stronę to i tak pojedzie :) :m: :bmw:
Tomek uwazaj co piszesz bo znowu Nas jakis V8 konesier wysmieje, ze Nas nie stac na dobre auta, a szalejemy i 50km w jedna strone chcemy jechac! :lol:

zeby nie bylo OT to dawac miejsce, termin i grzejemy kielbache na mrozie :DDD
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

pazura87 pisze:lub ewentulanie jeszcze ta miejscówka co mario pisał, ale bez tego kuligu, bo pewnie malo chętnych bedzie
Tą miejscowke ktorą prezentowałem to trzeba było sie zainteresowac w tamtym tygodniu bo teraz to jest musztarda po obiedzie jakbym wiedzial na 100% ze wszystkim odpowiada to bym tam pojechal i oblukal wszystko i podejrzewam ze dalo by rade nawet bez tego zarcia z jej strony moze dala by sie namowic tylko na wypozyczenie terenu.

Poczekajmy na Marcina moze bedzie mial jakies fotki z tego miejsca ktore zaproponowal, i zdecydujmy cos w końcu bo jak tak bedziecie zwlekac to wogole nie dojdzie do niczego :neutral:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Mamy wybór... Miejscówka Marcina albo Gwaruś... Teraz tylko niech Marcin się dowie co i jak :) A jak nie wypali to widzimy się ponownie na Gwarusiu jak rok temu! :) impra była przednia :D

PS. Ariel leje na niego i te jego V8 :lol:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Netka, ma rację. Muchowiec jest git. Nie, że ja jestem z katowice i mi pasuje bo jak będzie gdzieś dalej to i tak na "slickach zimowych" nie pojadę. Wg mnie to nie ma sensu iść chyba do pubu czy pizzeri. Na wolnym powietrzu chyba najlepiej. Na ale to od was zależy wszystko. W Katowicach jest tyle miejsc, że hej. Muchowiec jest dobry. Patelnia tak samo. Skoro to jest ran na rok to chyba możemy trochę podjazdu odśnieżyć. Ktoś się zakopie to też będzie komu wypchać. Poza tym każdy może sobie miejscówke na swoje auto odśnieżyć i po problemie. Nie mam racji?
Obrazek
pazura
Maniak forumowy

Post autor: pazura »

ahhh wbs, bedziemy łopatowac cala patelnię i rabać lód hehe waldi już pisał jak to wygląda ;) Muchowiec, tez Marcin napisał ze bedzie raczej pełny, ale ta miejscówka Marcina jest ciekawa więc czekamy co wiecej napisze
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

pazura, wszystko spoko z tym, że pogoda się zmienia z dnia na dzień. Mi to obojętne gdzie to będzie. Mogę jechać i mogę też nie jechać.. to zależy gdzie to będzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Netka
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Netka »

Byliśmy na Muchowcu w sobote - ja potem w niedziele tez podjechałam - ludzi mało bo kto jak juz jest szarówka potakim miejscu chodzi :zdziwko: :zdziwko:

Jak jest chaos to ja zdecyduje

Niedziela 19.12.2010 Muchowiec godzina 16ta - jak komuś nie odpowiada to trudno.
Banditerin Motor Wagen
Awatar użytkownika
Alex'a
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Alex'a »

..luudzie.....gdziekolwiek...byle sie spotkac połamać opłatkiem poplotkowac i tyle....
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
Awatar użytkownika
Daro Siem-ce
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Daro Siem-ce »

Jeżeli można sie wtracić , to jak wygląda zalew Sosina w Jaworznie ??? tam jest dużo miejsca na grila i można zrobic kulig :)
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

[quote="Netka"]Byliśmy na Muchowcu w sobote - ja potem w niedziele tez podjechałam - ludzi mało bo kto jak juz jest szarówka potakim miejscu chodzi :zdziwko: :zdziwko:

Jak jest chaos to ja zdecyduje

Niedziela 19.12.2010 Muchowiec godzina 16ta - jak komuś nie odpowiada to trudno.[/quote

a gdzie to konkretnie jest?? i co tam wogole jest jakis parking czy cos
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

spoko ale ja dam rady po 19. Mam nadzieję, że będziecie ;) W końcu konkretny pomysł.
Obrazek
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

jest zjazd z a4 od strony Gliwic do katowic przy 3 stawach., zjezdzasz pozniej znowu piersza w prawo i dojezdzasz do skrzyzowania swietlnego tam masz juz znaki na muchowiec i brynow w prawo ;)
Tam jest duzy parking ;)
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Honik pisze:jest zjazd z a4 od strony Gliwic do katowic przy 3 stawach., zjezdzasz pozniej znowu piersza w prawo i dojezdzasz do skrzyzowania swietlnego tam masz juz znaki na muchowiec i brynow w prawo ;)
Tam jest duzy parking ;)

i tak trzeba bedzie zrobic zbiorke w jakims taktycznym miejscu dla ludzi bez poczucia kierunku....takich jak ja :)
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

We środę po południu dam znać jak wygląda Uroczysko.
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
Sabretooth
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Sabretooth »

Jeżli chodzi o Muchowiec, to ten teren jest prawie na 100% pewny. Oprócz komunikacji miejskiej jeżdżą tam także eLki i jazdy egzaminacyjne- więc zawsze droga musi być przejezdna. A o ludzi bym się nie martwił- zimą ich tam za dużo nie ma.
ODPOWIEDZ