[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Krzys ale rok temu na podbeskidziu mierzyli od górnej czesci progu do ziemi ... tak jak Ty napisałes to bylo 2 lata temu ... rok temu wygral koles ktorych mial E36 coupe na felgach 18" z profilem opony chyba 35 ... i od górnej czesci progu z przodu do ziemi juz niepmaietam ile mial dokladnie ... ale ja mialem na maksa obnizone i przegrałem z nimi o cos 2-3 cm z czego on mogl jeszcz 2 cm puscic na dół
Przygoda, chyba mowisz o tym kolesiu co mial mala tabliczke rejestracyjna z przodu W sumie to nie wiem jak to tam bylo teraz a ja wygralem 2 lata temu Ale ten mial naprawde mega glebe i nie wiem jak on tam wjechal tym
w sumie to nie wiem czy nie bede mial przednich tarcz do sprzedania Zimmerman nacinane albo nawiecrane nie pamietam Do siebie bede chyba wkladal na przod z 330 wiec te moge sprzedac bo mi leza w piwnicy
w sumie to nie wiem czy nie bede mial przednich tarcz do sprzedania Zimmerman nacinane albo nawiecrane nie pamietam Do siebie bede chyba wkladal na przod z 330 wiec te moge sprzedac bo mi leza w piwnicy
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Ja już kupiłem nowe będę miał je w poniedziałek
[ Dodano: 7 Marzec 2011, 22:37 ]
Kilka nowych modów. Obszyta kierownica i gałka. Nacinane, nawiercane tarcze na tył oraz klocki Hart Sport. Może nie ma szału ale mi wystarcza. Kiera wg mnie wyszła wypas tak samo jak gałka. Szczerze jestem bardzo zadowolony
[ Dodano: 7 Marzec 2011, 22:37 ]
Kilka nowych modów. Obszyta kierownica i gałka. Nacinane, nawiercane tarcze na tył oraz klocki Hart Sport. Może nie ma szału ale mi wystarcza. Kiera wg mnie wyszła wypas tak samo jak gałka. Szczerze jestem bardzo zadowolony
dzięki Daan! Co powiecie na wykonanie kiery i na te tarcze? Strona wstecz.
Wg mnie spoko. Wiem,że ktoś na spocie obszywał za chyba 320zł w e46 i chciałbym porównanie chociaż moje foty są lipa.
Co do tarcz to ładnie hamują czuć od razu, a to tył na przodzie byłaby kosa.
[ Dodano: 13 Marzec 2011, 15:27 ]
Miałem wrzucić fotkę w dzień, a to wrzucam. Lipa aparat w telefonie, ale coś tam widać.
Fotka dla tych, którzy chcieli widzieć lepiej glebę Ładna pogoda się robi to jeszcze porobię jakieś fotki w plenerze. W tym momencie trzeba mi pomocnika z aparatem
Tutaj jeszcze zdjęcie lakieru żeby nie było, że zaniedbany Pogoda się poprawi to przepoleruje całe auto. Na razie nie mam kiedy. Chyba Krzys nie miał niżej, bo mi się prawie tak samo chowa w nadkolu opona, a mam 2,5 cm mniejsze koło.
Wg mnie spoko. Wiem,że ktoś na spocie obszywał za chyba 320zł w e46 i chciałbym porównanie chociaż moje foty są lipa.
Co do tarcz to ładnie hamują czuć od razu, a to tył na przodzie byłaby kosa.
[ Dodano: 13 Marzec 2011, 15:27 ]
Miałem wrzucić fotkę w dzień, a to wrzucam. Lipa aparat w telefonie, ale coś tam widać.
Fotka dla tych, którzy chcieli widzieć lepiej glebę Ładna pogoda się robi to jeszcze porobię jakieś fotki w plenerze. W tym momencie trzeba mi pomocnika z aparatem
Tutaj jeszcze zdjęcie lakieru żeby nie było, że zaniedbany Pogoda się poprawi to przepoleruje całe auto. Na razie nie mam kiedy. Chyba Krzys nie miał niżej, bo mi się prawie tak samo chowa w nadkolu opona, a mam 2,5 cm mniejsze koło.
Dzięki Fatum. Typ wyjeżdża 26 marca więc dalej muszę szukać silnika. W każdym razie mi się nie spieszy czekam na jakąś okazję wtedy łykam. Myślę, że do końca wakacji coś wpadnie. Cena wachy rośnie to i silniki tanieją
Jeszcze znalazłem taką fotkę Później wrzucę zdjęcia zamontowanej kiery.
[ Dodano: 28 Marzec 2011, 22:00 ]
Zdjęcia kiery i gałeczki na miejscu jak zwykle w nocy i jak zwykle lipnym aparatem:)
[ Dodano: 29 Marzec 2011, 21:40 ]
Wypolerowałem cały samochód.. później politurka i wosk wyszło PRO
Jeszcze znalazłem taką fotkę Później wrzucę zdjęcia zamontowanej kiery.
[ Dodano: 28 Marzec 2011, 22:00 ]
Zdjęcia kiery i gałeczki na miejscu jak zwykle w nocy i jak zwykle lipnym aparatem:)
[ Dodano: 29 Marzec 2011, 21:40 ]
Wypolerowałem cały samochód.. później politurka i wosk wyszło PRO